RTX 2070 görüntü gitme sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Gazi Ekonomi)
Arkadaşlar RTX 2070 Duke sahibiyim. Masaüstünde dolaşırken filan sorun yok. Ama oyun açınca ya açılırken ya da bir süre sonra ekran gidiyor ekran kartı fanları son hız dönmeye başlıyor ancak restart atınca duruyor. Diğer bileşenlerde çalışmayı sürdürüyor. Sıcaklıklar 75 dereceyi geçmedi. Format attım 3 kere yazılımda kaynaklı sorun vardır diye ama hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın beslemeli mi?

Eve geçince Bios'güncelleyip format atıcam. Tekrar yazarım buraya. Bu da benim konu.

Sorun monitör kaynaklı değil gibi görünüyor. PSU kaynaklı olmadığına göre zaten ekran kartınız sağlamdı. Sorunun çözümü BIOS'u formatlamak eğer olmaz ise kasayı teknik servise vermekte fayda var.

Gaziantep'te güvenip verebileceğim hiç bilgisayarcı yok maalesef. Çözemezsem ayvayı yedim.

Hayır şuanlık hala 600W'lık Thermaltake PSU'yu kullanıyorum ama yeni ekran kartını aldığımdan beri herhangi bir sorun olmadı şimdilik.
Dediğim gibi bu sorunun ortaya çıkmasının çok fazla sebebi var PSU olabilir. Ekran kartından kaynaklı olabilir. Monitörden kaynaklı olabilir. Öyle hemen teşhis koyamayız fakat denemeniz gereken şeyleri yazabiliriz.

Amazon ve Msı ile görüştüm. Bu kartta aynı sorunu yaşayan başka a kişiler de varmış. Kartı iade edicem.

Sanırsam Bios güncelleyerek ve temiz bir Win 10 1903 kurulumu yaparak sorunumu çözdüm. Sadece ETS 2 ve MSI Kombuster ile test etme imkanı bulabildim. Yarın sistemi iyice zorlamak adına BF5'te test edeceğim. ETS 2 de her şey en yüksekte, kenar yumuşatma vs. her türlü ayar açık ve ölçek 300 iken ortalama 50FPS verdi. Arada bir de akıcılığı kayboluyor oyunun. Birde MSI kombusterde önceden 88FPS veren kart şuan 74FPS veriyor. İnşAllah bir sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…