RTX 2070 için 650W PSU yeterli mi?

Görkem şaşar

Centipat
Xigmatek X-Power 650W 80Plus, 2070'li bir sistem icin yeterli mi?

Anakartım ASUS TUF Gaming B450 PLUS, işlemcide Ryzen 5 3600 ve kasamda önde delikler var ama temperli cam yok. Toz açısından çok sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Peki sistemde bazen ekran gitmesi sorunları yaşıyorum ekran 2 3 saniye gidiyor geliyor genellikle biyerin ışıgını acınca veya süpürge falan calıştırınca oluyor neden olabilir?

Benim önceki monitörde oluyordu, Ufo soba devreye girdiği an monitör 2-3 saniyeliğine kapanıp açılıyordu (aynı prize takılıydı). Yeni monitörde öyle bir şey olmuyor.

Şartel amperi ve evin elektrik tesisatındaki kablo ile alakası var mı bilmiyorum. Elektrikçi değilim.

Xigmatek X-Power 650W 80Plus, 2070'li bir sistem icin yeterli mi?

Anakartım ASUS TUF Gaming B450 PLUS, işlemcide Ryzen 5 3600 ve kasamda önde delikler var ama temperli cam yok. Toz açısından çok sorun yaratır mı?
Eğer overclock yapmayacaksanız ve daha fazla çevre birimi(hdd,pci-kartı,ses kartı) eklemeyecekseniz yeterli ben kendi itx sistemimde 550w sfx gold kullanıyorum sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…