RTX 2070 için 650W PSU yeterli mi?

Görkem şaşar

Centipat
Xigmatek X-Power 650W 80Plus, 2070'li bir sistem icin yeterli mi?

Anakartım ASUS TUF Gaming B450 PLUS, işlemcide Ryzen 5 3600 ve kasamda önde delikler var ama temperli cam yok. Toz açısından çok sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki sistemi Corsair CX 600W 80+ ile kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, memnunum sizde 2070 le sıkıntı olmayacaktır.

teşekkür ederim. peki sistemde bazen ekran gitmesi sorunları yaşıyorum ekran 2 3 saniye gidiyor geliyor genellikle biyerin ışıgını acınca veya süpürge falan calıştırınca oluyor neden olabilir?

teşekkür ederim. peki sistemde bazen ekran gitmesi sorunları yaşıyorum ekran 2 3 saniye gidiyor geliyor genellikle biyerin ışıgını acınca veya süpürge falan calıştırınca oluyor neden olabilir?
Bu sorun bende de oluyor prize telefon şarjını takınca saniyelik gidiyor evin elektriği ile alakası sanırım çözemedim bir türlü.

Mesela bazı evlerde şohben açılınca, ışıkların parlaklığı belirgin bir şekilde azalıyor. Biz bu sorunu 3 daire aynı şebekeden çekince yaşıyorduk. Şebekeleri ayırıp saat taktırdığımızda sorunumuz çözülmüştü. Ve tabi ki prizler topraklıydı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı