RTX 2070 ile Zula'da 240 FPS alınmıyor

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, Zula Europe oyuncusuyum ve 240Hz monitor kullanıyorum. Fakat neredeyse çoğu haritalarda 240FPS alamıyorum ve bildiğiniz gibi tam performans vermiyor. Bunlar için gerekli NVIDIA, Windows ayarları yaptım. Fakat bazı kişiler Zula optimizasyonun kötü olduğunu söylüyorlar. Ben de böyle düşünüyorum fakat Görev Yöneticisinden Zula sadece %10 GPU, %20 CPU kullanmakta. RTX 2070, i7 8700,16 GB RAM barındıran bilgisayarım var. Ve dediğim gibi tam performans alamıyorum. Bu konuyu açma nedenim aslında şu dur. Belki de bir program sayesinde oyunda %100 CPU ya da GPU kullandırtmak işe yarar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070 hayata küsmüş olabilir. Gözleri yaşlı bir şekilde "beni bunun için mi çağırdın?!" diyor olması çok olası.

120 FPS'in uzerini farkedebiliyorsan hemen bir ucus okuluna katilip pilotluk brovesi almalisin. Kendini Zula gibi sacma sapan oyunlarda heba etme bence.
Adam demiş ki; 240Hz monitörüm var. Sana şöyle açıklayayım. 60Hz monitörde 30FPS alırsın ya böyle çok kasar. 240'ta da 120 alırsın ya o da çok kasar. o yüzden THY'de savaş uçağı pilotu olmaya gerek yok. Sen ilk önce 240Hz akıcılığını görürsen 144Hz'de bile oynayamazsın. Bayar
GTX2070 hayata küsmüş olabilir. Gözleri yaşlı bir şekilde "beni bunun için mi çağırdın? ! " Diyor olması çok olası.
RTX.

CS, Zula gibi oyunlar GPU değil CPU kullanan oyunlardır. K ibaresi olan işlemciniz olsa O.C'leyip istediğiniz değeri alabilirdiniz fakat bu durumda bir önerim maalesef bulunmuyor.

120 FPS ve üzerini fark etmenin pilotluk ile. Ne alakası var hocam.
Gormedigimi nereden cikardin? Ayrica ben ve tanidigim hic kimse 120 ile 240 arasinda fark hissetmedi. Hatta hangisinde 120 hangisinde 240 var diye soruldugunda soyleyebilen de cikmadi.

Gormedigimi nereden cikardin? Ayrica ben ve tanidigim hickimse 120 ile 240 arasinda fark hissetmedi. Hatta hangisinde 120 hangisinde 240 var diye soruldugunda soyleyebilen de cikmadi.
Onlar oynadığı oyunda 240FPS alabiliyor mu? Yazı hatası yüzünden kısa bir süre kapatıldı cevap kısmı o yüzden cevap veremedim. Ben dedim ki konu da 240Hz var ve oyun %100 CPU kullanmadığı için 240FPS alamıyorum ve bunun bir çözümü var mı dedim. Sen diyorsun ki uçuş okuluna yazıl.
CS, Zula gibi oyunlar GPU değil CPU kullanan oyunlardır. K ibaresi olan işlemciniz olsa O.C'leyip istediğiniz değeri alabilirdiniz fakat bu durumda bir önerim maalesef bulunmuyor.
Evet öyle, bu yüzden konuyu açtım zaten yani birkaç programla CPU %100 kullanmasını sağlayabilir miyiz diye.
GTX2070 hayata küsmüş olabilir. Gözleri yaşlı bir şekilde "beni bunun için mi çağırdın? ! " Diyor olması çok olası.
Ezberlediğin cevaplar yerine eğer biliyorsan bir çözüm yazabilirsin. Mesela şu program ile oyunun %100 CPU kullanacak gibi. Çünkü konudaki soru o fakat herkes kafasındaki ezberden konuşuyor.

120 FPS'in uzerini farkedebiliyorsan hemen bir ucus okuluna katilip pilotluk brovesi almalisin. Kendini Zula gibi sacma sapan oyunlarda heba etme bence.
Ben buraya Zula'yı eleştirmeye gelmedim. Ezbere yorum yazmayın artık çünkü kendinizi çok komik duruma düşürmekten başka bir şey yaptığınız yok. Oynadığım oyunun seninle ne alakası var? Konuyu okuyup olumlu cevap yazmak yerine böyle gereksiz şeyleri yazıyorsun.
120 ile 240 arasinda fark eder mi diye dusunmekteyim. Su ana kadar algilayabilen insan gormedim cunku. Pro gamerlar dahil.
Herhangi bir örnek CS:GO Pro oyuncuya sor, 144Hz ile 240Hz arasında fark var mı diye daha sonra buraya gelip cevabı yazarsın. Ama nedense sizler hep şöyle düşünüyorsunuz, 144Hz varken 240Hz ne gerek var tarzından. Neden olmasın? 144kare yerine 240kare daha iyi ve akıcı olmaz mı? Türk'lerin çoğu böyle alışmış. Yüksek bütçeli ne varsa"ne gerek var ona ya bununla idare edelim"kafasından düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…