RTX 2070 kablo bağlantısı

Her ikisi de kullanilabilir. Ekran kartina 1x 8 Pin ve 1x 6 Pin PCI-E kablosu takacaksiniz. PSU'da gereken kablolar bulundugu icin kutudan cikan dönüstürücülere ihtiyaciniz yok.
Bende de aynı ekran kartı var. Psu da Cougar STX 700w 80+ . 6+2 pin gpu girişi olduğu yazıyor. Montaj daha önce hiç yapmadım. Bu ekran kartındaki 8+6 pinlerin hepsini doldurmam mı gereiyor? Yoksa sadece 8 veya 6 pini takmak yeter mi?

Her ikisini de baglamak daha saglikli olacaktir. Bazi GPU'lar tek kablo ile calissa da, bazilari yeterli gücü alamadigi icin yük altinda sorun cikarabiliyor.
O zaman psudan 2 tane 6+2 pin kablo çıkması gerek değil mi? Cougar MX350 Mesh kasa sipariş ettim. İçindeki psu da stx 700w 80+ modelmiş. İçinden 1 tane 6+2 pin gpu kablosu çıkarsa sıkıntı yaşayacağım demek ki.

Ben sitesinde 700W olan bir PSU göremedim. 750W modeli var ve bu modelde 2 adet 8 Pin kablo oldugu belirtilmis. Olmazsa dönüstürücü alirsiniz.

Kasa buydu. Evet ben de sitesinde bu psuyu bulamadım. İyice kafam karıştı. Özelliklerinde 6+2 pin yazmış ama kablo sayısı hakkında bir bilgi yok.

Dedigim gibi, eger icinden 2 adet kablo cikmazsa cözümü mevcut. Kaliteli bir dönüstürücü ile halledersiniz.

Hocam az önce ekran kartını teslim aldım ve bağlantısını bu şekilde yaptım(resim ekte var) PSU'dan 2 adet PCI-e kablosu ile Direk Psudan 2 kablo ile bağlantısını yapmamız sıkıntı olmaz değil mi ? emin olmak istedim kusura bakmayın sizide tekrardan rahatsız edicem ama
bağlantı.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı