RTX 2070 laptop için 2100 TL daha vermeye değer mi?

Evet vergilerle 1630 dolara geliyor.

Hocam pek bilgim yok ama monitör seçerken G-Sync ve FreeSync muhabbeti var. Bu bilgisayarda hangisi var bilmiyorum. Ama monitör seçimimi nasıl etkiler bu durum?

Monitör konusunda pek bir bilgim yok, ama NVIDIA kartı olduğundan eğer destekleyecekse G-Sync'i destekler diye düşünüyorum. Onun için laptopun HDMI çıkışına bakmanız gerekli sanırım, bilen bir arkadaş yardımcı olabilir.

Almayı düşündüğünüz 2070'li cihazı ben kullanıyorum cihaz canavar kesinlikle tavsiye ederim ama yerinizde olsam 3000 serisi bir cihaz alırdım.

Ekstra bir monitör kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız seçim yaparken bilgisayarın bir kısıtlaması oldu mu? Bu G-Sync Freesycn olayı ile ilgili.
Hocam ayrıca 3000 serisi laptopların fiyatları hangi aralıkta olur bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Ekstra bir monitör kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız seçim yaparken bilgisayarın bir kısıtlaması oldu mu? Bu G-Sync Freesycn olayı ile ilgili.
Hocam ayrıca 3000 serisi laptopların fiyatları hangi aralıkta olur bilginiz var mı?
Herhangi bir ek monitör kullanmıyorum. Fiyatlar markadan markaya modelden modele değişiyor ryzen 7 5800h işlemcili 3070'li asus tuf serisi laptoplar vergi dahil 1311 sterline satıldı böyle fırsat kovalayıp onlardan birini alabilirsiniz bu cihaz yerine.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı