RTX 2070 marka ve model önerisi

149048

Megapat
Ben RTX 2070 ekran kartı almaya karar verdim. Bütcem 3500 TL ama biraz daha esnetebilirim. 4000 TL'ye gelmek istemiyorum diyebiliriz. Çok fazla model var. Açıkcası kafam çok karıstı MSI Armor, Asus ROG ile fiyat farkı çok fazla mesela.

Gigabyte 3 fanlı fiyat olarak uygun ama kullanan arkadaslar var mı? Memnunlar mı? MSI Armor da fiyat olarak uygun.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
F/P olarak Inno 3D markası en iyi. 3-4 °C sıcak olması veya az FPS vermesi aradaki fiyat farkına göre tercih edilebilir gibi duruyor.

Yurtdışından sipariş ederseniz bu fiyatlara denk gelebilir ama uluslarası garantiye dikkat etmeniz lazım.

Aslında bende düşündüm 2060'ı fiyat olarak cok iyi ama aralarında fps farkı var ve coğu kişi 2060 yerine 2070' almayı tavsiye ediyor. o biraz korkuttu beni 2060'da önereceğin iyi bir kart varmı peki? yine de bakarım.
Tam tersi olmasın o. Çoğu kişi 2070 yerine 2060 öneriyor aradaki fiyat farkı o kadar fps için değmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı