RTX 2070 modelleri arasındaki farklar nelerdir?

Cihan Kazankaya

Hectopat
Ben birkac ay icerisinde RTX 2070 almayi dusunuyorum da araştırırken karşıma bir suru 2070 modeli çıktı. Örneğin RTX 2070 Super Gaming X Trio, RTX 2070 Super Ventus OC ya da RTX 2070 Super Gaming Z Trio gibi. Bunlarin farkı nedir ve en iyi performans verecek olani hangisidir?

Ben birkac ay icerisinde RTX 2070 almayi dusunuyorum da araştırırken karşıma bir suru 2070 modeli çıktı. Örneğin RTX 2070 Super Gaming X Trio, RTX 2070 Super Ventus OC ya da RTX 2070 Super Gaming Z Trio gibi. Bunlarin farkı nedir ve en iyi performans verecek olani hangisidir?

Ventus XS harici Ventus GP ya da hiçbir şey yazmayan falan onların soğutması çok da iyi değil ama fiyatı ucuzsa tercih edilebilir fakat Extreme OC + düşük sıcaklık + sessizlik için Gaming X tiro ya da Gaming Z tiro gibi modeller daha iyi oluyor böyle F/P ve ucuz modellere göre ama MSI yerine Galax WTF daha iyi olur ki Galax EX modeli bile aşırı mükemmel bir model.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı