Bütçe olarak 11.000 sınırını fazla aşmamak kaydı ile olabilir.
Şimdilik 2X 1080P ile idare edeceğim. Yeni monitör alana kadar yüksek ihtimalle RTX kutusunda kalacak.Kasa ve PSU önerilerimi yaptım, soğutucu olarak Ryzen 5 2600X için o kadar para harcamayın bence. Daha f/p bir hava soğutmaya yönelin. Monitör konusunu ne yaptınız veya yapacaksınız?
2600X + Soğutucu yerine 2700X alması daha doğru olur bence.Kasa ve PSU önerilerimi yaptım, soğutucu olarak Ryzen 5 2600X için o kadar para harcamayın bence. Daha f/p bir hava soğutmaya yönelin. Monitör konusunu ne yaptınız veya yapacaksınız?
2700X'lik bir işim hiçbir zaman olmayacak. Hem görüntü hem de OC yapacağım için hava/sıvı soğutma şart benim için. Wraight soğutucunun sınırlarını aşacağım çünkü.2600X + Soğutucu yerine 2700X alması daha doğru olur bence.
2700X'lik bir işim hiçbir zaman olmayacak. Hem görüntü hem de OC yapacağım için hava/sıvı soğutma şart benim için. Wraight soğutucunun sınırlarını aşacağım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.