RTX 2070 Ryzen 3600 düşük FPS sorunu

monitörün 2k olması gerekli saçmalığıda nerden çıktı bende 1080p monitör var ekran kartım 2080super böyle bir sorun yaşamıyorum.

DSR açmadığın halde, bu bahsettiğin sorun sadece tek oyunda mı oluyor?

Bir de Black Desert Online oynuyorum onda GPU kullanımı 60-70 civarına çıkıyor işlemci ise 50'yi geçmiyor. Baya da zorlayan bir oyun bdo aslında

Akıcılık ve drop anlamında probleminiz yoksa, değerler normal. GPU kullanımını arttırmak istiyorsan, oyundaki bütün ayarları Full'e. MSAA ayarı varsa, 2X yap.

Problem LOL'de oluyor 144Hz için FPS yetmeyince

2600X ve 5700XT kullanıyorum bende de aynı problem var 2K monitör al diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyorsun anlamış değilim gerçekten belirli bir problem var fakat çözemedim aylardır konuyu takipteyim.

2600X ve 5700XT kullanıyorum bende de aynı problem var. 2K monitör al diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyorsun anlamış değilim. Gerçekten belirli bir problem var fakat çözemedim aylardır konuyu. Takipteyim.
Sizin kombinasyon pek sağlıklı değil zaten hocam, belirtmek isterim. LoL adına konuşmuyorum bu arada. Genel anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…