RTX 2070 Ryzen 3600 düşük FPS sorunu

Ben de hakaret etmedim ağır olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca evet LOL'de öyle bir şey yaşamam ilginç şöyle özetliyim en yüksek ayarlarda 80FPS'lere düşüyor kasıyor ama PUBG Ultra'da 150FPS CoD warzone Ultra'da 160FPS Witcher3'te 130FPS'te oynuyorum yeterli olmuştur inşallah.
Hocam ben 3600 ile 2060 Super kullanıyorum. Satıp 5700 XT'ye geçmek var kafamda, sizin FPS değerleri çok şaşırttı. RAM ve anakartınızı da öğrenebilir miyim? Çünkü ben Witcher'da 90 civarı alıyorum. 2070S bile 130 alamıyor ortalama olarak. İzlediğim videolarda dediğiniz değerin altında seyrediyor. Yeni driverlar kartın gücünü mü arttırdı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

144 alamıyor musun yani hocam? Bak o kötü oldu işte :D.

120 ile sınırladım ve 32V32 Online serverda oynuyorum gayet sıkıntısız ve akıcı 90-120 arasında değişiyor FPS değeri de.
Hocam ben 3600 ile 2060 Super kullanıyorum. Satıp 5700 XT'ye geçmek var kafamda, sizin FPS değerleri çok şaşırttı. RAM ve anakartınızı da öğrenebilir miyim? Çünkü ben Witcher'da 90 civarı alıyorum. 2070S bile 130 alamıyor ortalama olarak. İzlediğim videolarda dediğiniz değerin altında seyrediyor. Yeni driverlar kartın gücünü mü arttırdı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Kusura bakmayın dostum cevap yazamadım G.Skill Sniper X 2x8GB 3200MHz RAM TUF B450 GAMING Plus anakartım eski driverlarla problemler yaşıyordum fakat bu driverın iyi geldiğini söyleyebilirim değerlerim gayet iyi gibi görünüyor şu anda.

Problemi sormamıştım aslında hocam. Demek istediğim kartınız 2080 civarında bir performans göstermiş FPS olarak. Beni şaşırttı, çünkü 5700 XT inceleme videolarında 2070'ten bir tık iyi. 2070S bile değil yani. Acaba dedim yeni güncellemelerle performans mı arttı? Aynı RAM'i kullanıyoruz. Benim anakartım MSI Tomahawk Max. Size yakın bir sistem olacak yani değişirsem kartı.

Problemi sormamıştım aslında hocam. Demek istediğim kartınız 2080 civarında bir performans göstermiş FPS olarak. Beni şaşırttı, çünkü 5700 XT inceleme videolarında 2070'ten bir tık iyi. 2070S bile değil yani. Acaba dedim yeni güncellemelerle performans mı arttı? Aynı RAM'i kullanıyoruz. Benim anakartım MSI Tomahawk Max. Size yakın bir sistem olacak yani değişirsem kartı.

Evet aslında güzel değerler alıyorum ama dediğim gibi LOL'de ilginç bir sıkıntı yaşıyorum inşallah en kısa sürede çözebilirim. Genelde izlediğim videolardan daha yüksek FPS'ler alıyorum evet bu da beni doğal olarak mutlu ediyor açıkçası gayet memnunum karttan tavsiye ederim sıcaklık değerleri de gayet normal.

Evet aslında güzel değerler alıyorum ama dediğim gibi LOL'de ilginç bir sıkıntı yaşıyorum inşallah en kısa sürede çözebilirim. Genelde izlediğim videolardan daha yüksek FPS'ler alıyorum evet bu da beni doğal olarak mutlu ediyor açıkçası gayet memnunum karttan tavsiye ederim sıcaklık değerleri de gayet normal.
Hangi modeldi hocam? LOL'de RX 590'la bile çok iyi FPS alıyordum, şimdi 2060 Super kullanıyorum. 5700 XT ile sıkıntısı var o oyunun sanırım, şikayetçisi çoktu. 😂

Benim demek istediğim de serverlarda direkt yer bulabiliyorum fakat operasyon moduna tıkladığımda beni 10dk sırada bekletiyor direkt servera bağlanmak daha rahat oluyor neden FPS düşüyor farkı nedir?
Server arama bölümünden çıkar zaten. Bir de orada deneyin diye dedim. Ora daha ağır.
Demek istediğiniz şeyin bir önceki mesajla uzaktan yakından alakası yoktu, belirteyim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı