RTX 2070 Sistem İçin 144 Hz Monitör Tavsiyesi

DULBIRAKAN

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle sistemden bahsetmek istiyorum.

Ekran kartı: ASUS Dual RTX2070 8G Evo.
İşlemci: Ryzen 7 2700X.
M.2 SSD XPG 8200PRO 512 GB.
Anakart: B450M S2H.
Kasa: Dark Guardian Pro.
RAM: G.Skill 8x2 3200MHz 16CL Sniper X.
Güç kaynagı henüz belirlenmemiş.

Bu sisteme bir monitör arıyorum. İstedigim özellikleri ise en az 144Hz 1ms 1920&1080 çözünürlükte olmalı, ve bir şeyi merak ediyorum. Bu ayarlarda IPS panel ve TN panel arasındaki fark nedir? İkisininde bu ayarlarda oldugunu varsayarsak önerilerinizi bekliyorum. Maksimum bütçem 2000 TL. Curved olmasını istemiyorum, Metin 2 ve KO tarzı MMORPG oyunlar oynuyorum genellikle. ve G-Sync yazılımının da olmasını istiyorum. Kaliteli ve güzel bir marka arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle sistemden bahsetmek istiyorum.

Ekran kartı: ASUS Dual RTX2070 8G Evo.
İşlemci: Ryzen 7 2700X.
M.2 SSD XPG 8200PRO 512 GB.
Anakart: B450M S2H.
Kasa: Dark Guardian Pro.
RAM: G.Skill 8x2 3200MHz 16CL Sniper X.
Güç kaynagı henüz belirlenmemiş.

Bu sisteme bir monitör arıyorum. İstedigim özellikleri ise en az 144Hz 1ms 1920&1080 çözünürlükte olmalı, ve bir şeyi merak ediyorum. Bu ayarlarda IPS panel ve TN panel arasındaki fark nedir? İkisininde bu ayarlarda oldugunu varsayarsak önerilerinizi bekliyorum. Maksimum bütçem 2000 TL. Curved olmasını istemiyorum, Metin 2 ve KO tarzı MMORPG oyunlar oynuyorum genellikle. Ve G-Sync yazılımının da olmasını istiyorum. Kaliteli ve güzel bir marka arıyorum.

Hocam ilk olarak IPS daha iyi görüntü kalitesi sağlar yani bir yandan film, dizi izliyorsan veya grafik edit işleriyle falan uğraşıyorsna işe yarar. TN panel ise daha çok rekabetçi oyunlarda ani olarak refleks vermeni sağlar TN panellerin IPS panellere göre görüntü kalitesi daha azdır. 2 seçenek bırakacağım az sonra siz karar verin.

Merhabalar. Monitör tercih meseledir diye düşünüyorum. Çünkü monitörler arasında birçok farklılıklar var. Bunları araştırıp kendi tercihleriniz doğrultusunda bir monitör seçersiniz. Bende kendi araştırmalarım ve tercihlerim sonucunda AOC 24G2U monitörünü aldım. Şuan monitörden oldukça memnunum ve tavsiye ederim.

Bunları alabilirsiniz hocam.
Ama ben en çok Msı ile AOC u tavsiye ederim.

Bunları alabilirsiniz hocam.
Ama ben en çok MSI ile AOC'u tavsiye ederim.

Peki bu HP nasıl bir marka yani ileride bana takılma yırtılma ve benzeri saçma sorunlar yaşatırmı yoksa kaliteli bir markamı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı