RTX 2070 Sistem için İşlemci ve SSD Önerisi

bayonetcharge

Kilopat
Daha fazla  
Ben Vatan KDV indirimleri sırasında 5,800 TL'ye RTX 2070 Gaming X, WD 1 TB HDD, Cooler Master MB511, GSkill (2×8) 3200 MHz CL 16, Thermaltake 700W 80+ PSU aldım.

Sizce Ryzen 3.nesil işlemcileri beklemeli miyim? Yoksa R7 2700X veya R5 2600X mi almalıyım? (1080p monitörde kullanmayı planlıyorum.) Çok büyük bir FPS farkı olur mu? Bir de SSD olarak Adata Gammix S11 Pro kullanmayı planlıyorum. 970 Evo 100 TL farka değer mi?

Bu site sana yardımcı olabilir. Bir bak istersen. Ekran kartı ile işlemcilerin performansını gösteriyor. Birlikte kullanıldığında ne kadar darboğaz yaptığı, ne kadar FPS kaybı yaşayacağın vb. şeyler. Mesela R7 2700X %10 darboğaz yaparmış ve 15.5 FPS kaybı yaşarmışsın.

R7 2700X tabiki ancak "x" ibaresi "fabrika çıkışlı overclocklu" anlamına gelir eğer "x" ibareli bir ryzen işlemci alacaksan en azından ucuz bir sıvı soğutma almanı tercih ederim. ssd konusuna gelirsek paran varsa tabiki samsung

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı