Çözüldü RTX 2070 sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

omniscient

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1XaUf2O9uxvQ44_G53RfAdlasrrbLtzIY/view?usp=sharing
RAM
CORSAIR VENGEANCE RGB PRO DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16-20-20-38 1.35V Intel AMD Desktop Computer Memory - Black
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 PRO Soğutuculu NVMe M.2 2TB
Ekran kartı
MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z 8G Ekran Kartı
Anakart
MSI Z390 Gaming Plus
İşlemci
Intel i5-9600K
Bilgiyasarıma format attım. Sonrasında BIOS'u güncelledim. Aslında normalde olmuyorken şu anda mavi ekran hatası almaya başladım. Fakat format atmadan önce de bu hatayı bir önceki format attığımda alıyordum. Sonra internetteki birkaç çözümle halletmiştim. Ama şu anda işe yaramıyor ve arada mavi ekran alıyorum. Minidumpları ekte paylaşıyorum.

Merhaba testi tamamladım. Fail verdi ne yapmam gerekiyor

Dosya Ekleri

• test.pdf
    561,7 KB · Görüntüleme: 26
Aslında birkaç olasılık ve deneme yanılma yöntemleri ile yeni birşey farkettim. Sistemi eski ssd'ye yükledim ve yeni aldığım ssd yi çıkardım sorun düzeldi. Sonra yeni ssd mi tekrar taktım depolama olarak kullanayım diye bu sefer yine mavi ekranlar başladı. Yeni ssd Samsung 980 pro ssd almıştım bu ssd pcı e 4 uyumlu fakat benim anakartım pcı e 3 destekliyor bununla bir alakası olabilir mi? Yoksa sizce ssdmde bir sorun mu var?

Herkese tekrardan selamlar. Yukarıdaki yapmış olduğum yorumda, benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması amacıyla düzeltme yapmak istedim. Sorun RAM'lerimdeymiş direkt olarak yeni RAM seti satın aldım ve taktığımda herhangi bir problem yaşanmadı. Çözüm RAM değişimi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…