RTX 2070 sistemde CS:GO 60 FPS'e sabitleniyor

Velo13

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran tazeleme hızım maksimum 180Hz. CS:GO'yu da 120 Hz'e kilitli ve 4:3 ayarında olarak oynamak istiyorum. Ancak ayarları böyle yapınca 300 FPS'in üzerinde değerler alıyorum ve ekranda yırtılmalar oluyor. Ayarlardan V-Sync'ı açınca da oyun 60 FPS'e sabitleniyor. Bu problemi nasıl çözerim?

Ekran kartı: RTX 2070.
Monitör: Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)

Son düzenleyen: Moderatör:
fps_max 165 yazın konsola.

V-sync kapalı oynamanızı tavsiye ederim zaten ayrıca fps düşürüyor o.
V-sync da zaten şu anda kapalı. Oyun 16:9 ayarındayken harika bir akıcılık mevcut ama 4:3 e alır almaz yırtılma ve sanki 60 fpsmiş gibi bir görüntü vermeye başlıyor.

Yani aslında problemin özeti Cs:Go'yu 120 Hz tazeleme hızı ile 4:3 ayarda nasıl oynarım

Hocam 60 fps mi alıyorsunuz alıyo gibi mi oluyorsunuz?

Vsync açıktır kanka.

Hocam 60 fps mi alıyorsunuz alıyo gibi mi oluyorsunuz?
16:9 ayarındayken v-sync açık halde ve fps_max 0 komutu ile 120 fps alıyorum maksimum. Ancak 4:3 ayarına getirdiğim zaman fpsim 60'a düşüyor. Diğer ayarları hiç ellemeden sadece ekranı 4:3'e çektiğimde.

Vsync açıktır kanka.
Vsync açık veya kapalı, 4:3 ayarında akıcılık anlamında görünürde hiçbir fark yok. Sadece 4:3 e alınca fps 400 500lere fırlıyor.

Steam arayüzündeki fps sayacından bahsediyorum.

Siz akcıılığa bakmayın fps ne kadar ona bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…