RTX 2070 sistemle mining yapmak

Sistemi 1 ay boyunca 7/24 açık bırakırsan 500-600 lira civarı kazanırsın. O kadar süre açık bırakamayacağına göre kazanacağın para yarı yarıya düşer. Yine de eline havadan 100-200 lira düşmesi hiç fena değil. En önemli konu Ethereum'un değeri. Mining Pool'ların Minimum ödeme yapma tutarı var. Minimum ödeme tutarına erişene kadar mining çakılıp hiç olursa boşuna kazmış olursun.

Mining yapana kartı bozulur demiyorum ben bizzat ASUS yetkilisi diyor ki mining kartlar yaptık garantileri 6 ay kısıtlı diyor. Çünkü normal kullanıcı kartını alıp mining yapanlar 6 aydan önce garantiye yolluyormuş kartları ASUS'a Adam kendi 6 aydan önce bozuluyor diyor ben sallamıyorum bunu. Ayrıca kimse 24 saat oyun oynamıyor. Günde 4 saat oyun oynarım kartım da 55 derecelerde çalışıyor. Sizinkinden sağlıklı olduğuna eminim.

Günde 4 saat mining yapsam benimki de sağlıklı olur. Karşılaştırmaya bak. Kaldı ki sonuçlar ve yapan kişiler ortada. ASUS'luk bir durum yok yani. Bu iş denetim işi. Elindeki kart en kaliteli firmadan çıksın, sen kontrolünü sağlayamazsan bırak 6 ayı, 6 saatte göndermek zorunda kalırsın. Redditte sıcaklığı uyurken fark edemediği için kartı sabaha kül olan insanlar var. Bu iş denetim işi, başka hiçbir şey değil.

Sanırım yeterli bir kazanç sağlayamayacağım. Yine de bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Elinizde güzel para kalır daha bir kaç gün önce mining konusunda yine bir arkadaş başlık açtı RX 5700 xtsi vardı.
Bazı forumlarda da baktım tecrübe ve bilgi birikimi olmadan yorumlar yapılmış ama yapan 3 4 kişi ile tanıştım bende başlamayı düşünüyorum yapılır hocam. Hatta konuyu açan arkadaşta yazmış zaten. @Satanay o gün önerdiğiniz kişi ile iletişim kuramadım discordumu paylaştım ama arkadaşlık isteği gelmedi kendisine ulaşma şansınız varmı.

Son düzenleme:
Maalesef, bilmiyorum...

3070 kullanıyorum ve ben de öğrenmek için mining yapıyorum. Kartın GPU saat hızı zaten çok düşük oluyor ve yüksek yükte çalışan tek şey bellek saat hızı. Ayrıca daha fazla performans almak için Power limitini azaltıyorsunuz. Bunların sonucunda da zaten kart tam yükte olmasına rağmen düşük voltajda ve düşük GPU saat hızında çalışıyor. Yorulan tek şey bellekler. Yani aslında göründüğü kadar zorlanmıyor kart. Gelir meselesini bilmiyorum. Bu nedenle o konu hakkında yorum yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…