RTX 2070 Super 495MHz'te çalışıyor

XxmrfirexX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, dün eski ekran kartımı taktım denemek için GTX 970. bir sorundan dolayı sonra RTX 2070 Super'i tekrardan taktım lakin kasmalar ve 1-2 saniyelik donmalar yaşandı. Bir anda ping 1000'e çıkıp duruyordu. Donmalar olunca işlemci kullanımları %100'ü gördü, driveri silip tekrardan yükledim. Oyunu açarken kasıyor, bildiğiniz masaüstüne dönünce fareyi hareket ettiriyorum. 2-3 sn sonra kasa kasa hareket ediyor, MHz durmadan inip yükseliyor. 450'lere iniyor 1950'lere çıkıyor. Sebebi nedir? Boştayken de 300MHz'de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerinizi kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar herkese merhaba, dün eski ekran kartımı taktım denemek için GTX 970. bir sorundan dolayı sonra RTX 2070 Super'i tekrardan taktım lakin kasmalar ve 1-2 saniyelik donmalar yaşandı. Bir anda ping 1000'e çıkıp duruyordu. Donmalar olunca işlemci kullanımları %100'ü gördü, driveri silip tekrardan yükledim. Oyunu açarken kasıyor, bildiğiniz masaüstüne dönünce fareyi hareket ettiriyorum. 2-3 sn sonra kasa kasa hareket ediyor, MHz durmadan inip yükseliyor. 450'lere iniyor 1950'lere çıkıyor. Sebebi nedir? Boştayken de 300MHz'de çalışıyor.
Sorun sürücüler.. Kaldırıp tekrar yükle.

DDU ile sürücüyü kaldırıp, günceli kurun.

Virüs olma ihtimali olabilir, Malwarebytes indirip, taratın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı