RTX 2070 Super Gaming ve Corsair Spec Delta uyumu

Var, 5000₺'den başlıyor Gaming X olmaz ama Palit alırsın.
Direkt ürün linki falan atabilir misiniz? Bende iade edip 3060ti almayı düşünüyordum da kararsızım. Yani şimdi 1080p 60hz monitörüm var daha iyisine masraf yapabilecek durumda da değilim şuan. İşlemci i5 10400f 3060ti uyumu hakkında pek Bi fikrim de yok. Kısaca iade edip üzerine az Bi miktar koyup uğraşmak değer mi sizce? Ziyan olur mu kart benim setup da?

Direkt ürün linki falan atabilir misiniz? Bende iade edip 3060ti almayı düşünüyordum da kararsızım. Yani şimdi 1080p 60hz monitörüm var daha iyisine masraf yapabilecek durumda da değilim şuan. İşlemci i5 10400f 3060ti uyumu hakkında pek Bi fikrim de yok. Kısaca iade edip üzerine az Bi miktar koyup uğraşmak değer mi sizce? Ziyan olur mu kart benim setup da?

Bu konuya gidiniz. Konu dağılmasın rica ediyorum.

Arkadaşınız yanlış biliyormuş. Bu arada işlemciniz nedir?

Ryzen 5 3600X.
Yok öyle bir saçmalık, minimum 650W öneriliyor zaten ek olarak kasanıza sığıyor ekran kartı, ekran kartınızın yanması kasayla ilgili değildir.

Dostum biraz sıkışık olduğu için öyle dediler galiba kasanın Max GPU uzunluğu 33cm ve benim GPU ise 29 cm biraz dar gibi gözüktüğü için öyle dediler sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı