grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2021 #11 ömer furkan gürsel yeni dedi: Doğru Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım en fazla 77'yi gördü. Overcloock haliydi bu fabrika çıkışlı normal hali galiba? Bu şekilde bir performans kaybı var mı?
ömer furkan gürsel yeni dedi: Doğru Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım en fazla 77'yi gördü. Overcloock haliydi bu fabrika çıkışlı normal hali galiba? Bu şekilde bir performans kaybı var mı?
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #12 grepzl dedi: Dediklerinizi yaptım en fazla 77'yi gördü. Overcloock haliydi bu fabrika çıkışlı normal hali galiba? Bu şekilde bir performans kaybı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Aksine sıcaklık düşüşünden dolayı performans artışı oluyor.
grepzl dedi: Dediklerinizi yaptım en fazla 77'yi gördü. Overcloock haliydi bu fabrika çıkışlı normal hali galiba? Bu şekilde bir performans kaybı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Aksine sıcaklık düşüşünden dolayı performans artışı oluyor.
grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2021 #13 ömer furkan gürsel yeni dedi: Hayır yok. Aksine sıcaklık düşüşünden dolayı performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... 2 saattir oynuyorum durum bu şekilde; Dosya Ekleri Adsız.png 119,4 KB · Görüntüleme: 45
ömer furkan gürsel yeni dedi: Hayır yok. Aksine sıcaklık düşüşünden dolayı performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... 2 saattir oynuyorum durum bu şekilde;
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #14 grepzl dedi: 2 saattir oynuyorum durum bu şekilde; Genişletmek için tıkla... Taman sorun yok. Bende Asus Tuf RTX 2060 OC var bende aynı şekilde kullanmıyorum. Sorun yok.
grepzl dedi: 2 saattir oynuyorum durum bu şekilde; Genişletmek için tıkla... Taman sorun yok. Bende Asus Tuf RTX 2060 OC var bende aynı şekilde kullanmıyorum. Sorun yok.
grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2021 #15 ömer furkan gürsel yeni dedi: Taman sorun yok. Bende Asus Tuf RTX 2060 OC var bende aynı şekilde kullanmıyorum. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
ömer furkan gürsel yeni dedi: Taman sorun yok. Bende Asus Tuf RTX 2060 OC var bende aynı şekilde kullanmıyorum. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #16 grepzl dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2021 #17 ömer furkan gürsel yeni dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam her PC'yi açtığımda yapmak zorunda kalıyorum. Bunu standart hale getiremiyor muyuz?
ömer furkan gürsel yeni dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam her PC'yi açtığımda yapmak zorunda kalıyorum. Bunu standart hale getiremiyor muyuz?
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #18 grepzl dedi: Hocam her PC'yi açtığımda yapmak zorunda kalıyorum. Bunu standart hale getiremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yapmak zorundayız bende aynı şekilde hep yapıyorum. Hatta oyun açıkken bile yapıyorum.
grepzl dedi: Hocam her PC'yi açtığımda yapmak zorunda kalıyorum. Bunu standart hale getiremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yapmak zorundayız bende aynı şekilde hep yapıyorum. Hatta oyun açıkken bile yapıyorum.