RTX 2070 Super için sistem önerisi

Hayır, sistemin tamamı siyah olsa da sıkıntı yok. Performansı bütçeye göre en iyi şekilde olsun yeter ki.

Evet,topladığın sistem gayet güzel bencede alınabilir.

Bunu mu almalıyım o zaman?

Yine topladım bir şeyler bakalım. Bu sefer toplam 12K tuttu. Bir kere işlemci açısından ciddi anlamda fark var. 5800X kötü değil ama 5900X farklı bir boyut. En basitinden birisi 8/12 bir işlemci diğeri 12/24 bir işlemci. Aşağıya bırakıyorum.
Yine Tomahawk tercih ettim.
Kasanın radyatör desteğine bakmam lazım. PSU için daha iyi öneri varsa bende alabilirim.

Bunu mu almalıyım o zaman?

Hayır onu uydurmasyon yaptım biraz. Aşağıdaki sistemi kast ettim.

Ben bunu sunabilirim. Karar sizindir tabi.

Peki içine ekstra SSD ekleyebilir miyim? Daha çok yer olması için.

Attığım kasanın 360mm soğutucu desteği var. Ekran kartında ise 300mm uzunluğu kadar destek sunuyor bu da demek oluyor ki 3080'e kadar takarsınız ama 3090 sığmaz. İlerisi için konuşuyorum tabii. 2.attığım sistemi değerlendirebilirsin.

Peki içine ekstra SSD ekleyebilir miyim? Daha çok yer olması için.

Evet anakartın 2 adet M.2, 6 adet SATA girişi mevcut. Bu kadar girişe ihityaç duyacağını düşünmüyorum ama.

Tamam toplayayım artık bunu. Teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için, iyi geceler.

Tamam toplayayım artık bunu. Teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için, iyi geceler.

İşlemci, anakart, RAM, SSD ve PSU güzel. PF360'da güzeldir ama yeni konu açabilirsen daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Kasa içinde aynı durum geçerli farklı seçenekler tercih edilebilir. Rica ederim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…