Galax RTX 2070 Super Gamer Black Edition kullanıyorum. Bahsettiğiniz sıcaklık değerlerini hiç görmedim. Maksimum 55 derece civarına çıkıyor ancak sistemin kurulu olduğu oda klimalı. Tavsiye ederim. 1 Click OC seçeneği de var ve gayet stabil çalışıyor.
Bu modelin fiyatı çok iyiymiş. Normalde bu kadar uygun olmaz. Direk Gaming Trio alabilirsiniz. Bu modelin fiyatını görmeseydim aşağıdakileri atacaktım.
Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G GV-N207SWF3OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
RTX serisi en kötü soğutma kullanıldığında bile idare ediyor.
Inno3D modelinin soğutma performansı çok iyi göründü bana.
Zotac Rtx 2070 Mini kullanıyorum. Kartın en fazla ısındığı oyun COD. 77-78 dereceyi görüyor. Msi Afterburner ile fan profili aktif edince 74-75 derecelerde geziyor.
Markadan ziyade model olarak ürün seçilmeli.
Fiyat uygunluğu önemli.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 SUPER Advanced Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX-RTX2070S-A8G-GAMING ITOPYA'da.
www.itopya.com
Alabileceğiniz en iyi modellerden iki tanesi, fakat bütçenizi aşıyorsa herhangi biri de sizi üzmez alabilirsiniz.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 SUPER Advanced Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX-RTX2070S-A8G-GAMING ITOPYA'da.
www.itopya.com
Alabileceğiniz en iyi modellerden iki tanesi, fakat bütçenizi aşıyorsa herhangi biri de sizi üzmez alabilirsiniz.