Yakın zamanda çıkan RTX 2070 SUPER ekran kartını almak için pusuda bekliyordum fakat bugün tarayıcımı açtığım zaman karşıma çıkan sonuçlar beni şaşırttı. Normalde RTX 2070 4500-5000 TL arasındayken aynı markanın aynı modelinin RTX 2070 Super i 6700 TLden satılıyordu. Bunun nedeni nedir? Diğer RTX 2070 Superlerde de fiyatlar böyle olur mu?
Asus ROG-STRIX-RTX2070-A8G-GAMING GeForce RTX 2070 Advanced 8GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Dolar bazlı fiyatının aynı olmasına rağmen daha pahalı olması güzel ülkemin serbest piyasasının bize hediyesi.
Ekleme: Newegg'den alın. Kazanmasın bu paragözler.
Fiyat aynı aslında 500$ olarak çıkış yaptı kan emici vergi sistemine hiç girmeyeceğim o zaten fix suanki pahalılığın büyük bir payı da yamyam satıcılar, yakın zamanda düşer fiyatı bugün indirimlerde 3,200 3,300 e rtx2070 almak mümkün bu kadar düşmez fakat zamanla taşlar yerine oturur. Döviz kısmı işin supriz yanı malum artık olaysız bir gecede dahi 40-50 kuruş çıkıp inebiliyor eskiden 6 aylık farklardı bunlar önümüzü bi görebilsek
Dolar bazlı fiyatının aynı olmasına rağmen daha pahalı olması güzel ülkemin serbest piyasasının bize hediyesi.
Hocam VAT dahil ücret diye bir şey yazıyor nedir bu? Bir de ekstra vergi gelecek mi alırsam? Türkiye'de en ucuz 880 TL'ye satılan SSD orada 645 TL ondan soruyorum.