RTX 2070 SUPER Neden Pahalı?

Entager

Hectopat
Yakın zamanda çıkan RTX 2070 SUPER ekran kartını almak için pusuda bekliyordum fakat bugün tarayıcımı açtığım zaman karşıma çıkan sonuçlar beni şaşırttı. Normalde RTX 2070 4500-5000 TL arasındayken aynı markanın aynı modelinin RTX 2070 Super i 6700 TLden satılıyordu. Bunun nedeni nedir? Diğer RTX 2070 Superlerde de fiyatlar böyle olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat aynı aslında 500$ olarak çıkış yaptı kan emici vergi sistemine hiç girmeyeceğim o zaten fix suanki pahalılığın büyük bir payı da yamyam satıcılar, yakın zamanda düşer fiyatı bugün indirimlerde 3,200 3,300 e rtx2070 almak mümkün bu kadar düşmez fakat zamanla taşlar yerine oturur. Döviz kısmı işin supriz yanı malum artık olaysız bir gecede dahi 40-50 kuruş çıkıp inebiliyor eskiden 6 aylık farklardı bunlar önümüzü bi görebilsek

Dolar bazlı fiyatının aynı olmasına rağmen daha pahalı olması güzel ülkemin serbest piyasasının bize hediyesi.
Ekleme: Newegg'den alın. Kazanmasın bu paragözler.
Nvidia çıkıp ayrı olarak AMD'nin dediği gibi Türkiye fiyatı belirlemezse olacağı bu. Her zaman aynı olaylar.

Dolar bazlı fiyatının aynı olmasına rağmen daha pahalı olması güzel ülkemin serbest piyasasının bize hediyesi.
Ekleme: Newegg'den alın. Kazanmasın bu paragözler.
Hocam VAT dahil ücret diye bir şey yazıyor nedir bu? Bir de ekstra vergi gelecek mi alırsam? Türkiye'de en ucuz 880 TL'ye satılan SSD orada 645 TL ondan soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…