LordxVader
Hectopat
Kasanızı hava akışı nasıl? Aslında bu sıcak havalara göre kabul edilebilir sıcaklıkta.
Yaklaşık 7 aylık kart hocam elime geçeli birkaç gün oluyorKabul edilebilir. Sistem yeni alındıysa biraz fazla.
FPS kilidini açın, eğer monitörünüz 130Hz'den az ise sıcaklıklar düşecektir. Wot için FPS çok yüksek olması gerekli değil bana göre.
Kasanızı hava akışı nasıl? Aslında bu sıcak havalara göre kabul edilebilir sıcaklıkta.
Ekran kartı için sorun edilecek değerler değil. 85'e kadar normaldir.
Normal olduğunu düşünüyorum ben hocam açıkçası.ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam?
Bu havalarda gayet normal. Zaten tehlikeli bir sıcaklıkta değil.ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam?
Aynı karta sahibim 76 derecelere çıkıyordu. 80'i geçmediği sürece normal hatta 80 derece de normal aslında.
Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum.Undervolt yaptım bugün yük altındaki sıcaklıkta 4 derece düşüş oldu teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara.
Sizle bir özelden konuşabilir miyiz hocam mesaj atamıyorum size.
Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum.
Dostum Asus Dual serisinin sıcaklıkları böyle. Ben 3060 kullanıyorum o da aynı. Merak edilecek bir şey yok.Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam?
normalPeki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.