LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 10 Temmuz 2021 #11 Kasanızı hava akışı nasıl? Aslında bu sıcak havalara göre kabul edilebilir sıcaklıkta.
dmg1905 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #12 FPS kilidini açın, eğer monitörünüz 130hz den az ise sıcaklıklar düşecektir. WoT için fps çok yüksek olması gerekli değil bana göre.
FPS kilidini açın, eğer monitörünüz 130hz den az ise sıcaklıklar düşecektir. WoT için fps çok yüksek olması gerekli değil bana göre.
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 10 Temmuz 2021 #13 fenomenale dedi: Kabul edilebilir. Sistem yeni alındıysa biraz fazla. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 7 aylık kart hocam elime geçeli birkaç gün oluyor dmg1905 dedi: FPS kilidini açın, eğer monitörünüz 130Hz'den az ise sıcaklıklar düşecektir. Wot için FPS çok yüksek olması gerekli değil bana göre. Genişletmek için tıkla... Monitör 144 Hz FPS kilidi açık zaten 2K da oynuyorum. LordxVader dedi: Kasanızı hava akışı nasıl? Aslında bu sıcak havalara göre kabul edilebilir sıcaklıkta. Genişletmek için tıkla... 3 tane ön kısımda hava giriş fanı var. 2 tane üstte çıkış fanı, bir tane de egzoz fanı var. YYA dedi: Ekran kartı için sorun edilecek değerler değil. 85'e kadar normaldir. Genişletmek için tıkla... ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam? Son düzenleme: 10 Temmuz 2021
fenomenale dedi: Kabul edilebilir. Sistem yeni alındıysa biraz fazla. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 7 aylık kart hocam elime geçeli birkaç gün oluyor dmg1905 dedi: FPS kilidini açın, eğer monitörünüz 130Hz'den az ise sıcaklıklar düşecektir. Wot için FPS çok yüksek olması gerekli değil bana göre. Genişletmek için tıkla... Monitör 144 Hz FPS kilidi açık zaten 2K da oynuyorum. LordxVader dedi: Kasanızı hava akışı nasıl? Aslında bu sıcak havalara göre kabul edilebilir sıcaklıkta. Genişletmek için tıkla... 3 tane ön kısımda hava giriş fanı var. 2 tane üstte çıkış fanı, bir tane de egzoz fanı var. YYA dedi: Ekran kartı için sorun edilecek değerler değil. 85'e kadar normaldir. Genişletmek için tıkla... ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam?
YYA Picopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #14 FarqueS dedi: ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu düşünüyorum ben hocam açıkçası.
FarqueS dedi: ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu düşünüyorum ben hocam açıkçası.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 10 Temmuz 2021 #15 FarqueS dedi: ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Bu havalarda gayet normal. Zaten tehlikeli bir sıcaklıkta değil.
FarqueS dedi: ASUS'a yollamayı düşünüyordum o zaman bu havalarda normal diyebilir miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Bu havalarda gayet normal. Zaten tehlikeli bir sıcaklıkta değil.
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Temmuz 2021 #16 Undervolt yaptım bugün yük altındaki sıcaklıkta 4 derece düşüş oldu teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. ThE bEsT dedi: Aynı karta sahibim 76 derecelere çıkıyordu. 80'i geçmediği sürece normal hatta 80 derece de normal aslında. Genişletmek için tıkla... Sizle bir özelden konuşabilir miyiz hocam mesaj atamıyorum size. Son düzenleme: 11 Temmuz 2021
Undervolt yaptım bugün yük altındaki sıcaklıkta 4 derece düşüş oldu teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. ThE bEsT dedi: Aynı karta sahibim 76 derecelere çıkıyordu. 80'i geçmediği sürece normal hatta 80 derece de normal aslında. Genişletmek için tıkla... Sizle bir özelden konuşabilir miyiz hocam mesaj atamıyorum size.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #17 FarqueS dedi: Undervolt yaptım bugün yük altındaki sıcaklıkta 4 derece düşüş oldu teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. Sizle bir özelden konuşabilir miyiz hocam mesaj atamıyorum size. Genişletmek için tıkla... Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum.
FarqueS dedi: Undervolt yaptım bugün yük altındaki sıcaklıkta 4 derece düşüş oldu teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. Sizle bir özelden konuşabilir miyiz hocam mesaj atamıyorum size. Genişletmek için tıkla... Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum.
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Temmuz 2021 #18 ThE bEsT dedi: Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam?
ThE bEsT dedi: Sanırım üye seviyeniz yetersiz o yüzden mesaj atılmıyor. Ben de atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam?
BurakBF Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #19 FarqueS dedi: Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam? Genişletmek için tıkla... Dostum Asus Dual serisinin sıcaklıkları böyle. Ben 3060 kullanıyorum o da aynı. Merak edilecek bir şey yok.
FarqueS dedi: Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam? Genişletmek için tıkla... Dostum Asus Dual serisinin sıcaklıkları böyle. Ben 3060 kullanıyorum o da aynı. Merak edilecek bir şey yok.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #20 FarqueS dedi: Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam? Genişletmek için tıkla... normal
FarqueS dedi: Peki buradan yazayım o zaman aynı modelden sizde de olduğunu söylediniz FurMark testinde 1 dakikada 73 dereceye ulaşması normal mi hocam? Genişletmek için tıkla... normal