RTX 2070 Super sıvı soğutmadan dolayı ısınır mı?

KusursuzGT

Hectopat
RTX 2070 Super ekran kartım vardı oyunlarda 91 derecelere çıkıyordu. Termal macun değişmesi gerekiyordur diye servise yolladım, servis aradı dediki sıvı soğutmanın fanı bozulmuş değişmesi gerekiyor. Sizdeki 1 fanlıydı, 2 fanlı olandan takıcaz. 3300 TL fiyatı var dedi, ben de tamam dedim sorgulamadım ama bildiğim kadarıyla sıvı soğutma işlemciye takılan bir şey ve ekran kartıyla bir alakası yok. Sıvı soğutmadan dolayı ekran kartı ısınıyor dedi. Anlamadım, bir alakası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070 Super ekran kartım vardı oyunlarda 91 derecelere çıkıyordu. Termal macun değişmesi gerekiyordur diye servise yolladım, servis aradı dediki sıvı soğutmanın fanı bozulmuş değişmesi gerekiyor. Sizdeki 1 fanlıydı, 2 fanlı olandan takıcaz. 3300 TL fiyatı var dedi, ben de tamam dedim sorgulamadım ama bildiğim kadarıyla sıvı soğutma işlemciye takılan bir şey ve ekran kartıyla bir alakası yok. Sıvı soğutmadan dolayı ekran kartı ısınıyor dedi. Anlamadım, bir alakası var mı?

Bunu Yetkili servis mi dedi ? Ekran kartı modelini markasını tam yazar mısın ? Ekran kartının Radyatör gibi borulu bir uzantısı var mıydı ?

Bunu Yetkili servis mi dedi ? Ekran kartı modelini markasını tam yazar mısın ? Ekran kartının Radyatör gibi borulu bir uzantısı var mıydı ?
Çok keskin bir dönüş olmuş ben de merak ettim. Ama tek radyatörlü ekran kartı yokki ki arkadaşın sıvı soğutmalı ekran kartı kullandığını sanmıyorum.

O servisi bir daha arayıp, neyden bahsettiklerini sorsana.

Ama işlemcin tek radyatörlü ise onlarda sıkıntı bu arada, değiştirmek mantıklı ama ne kadaçacaklarını bilmeden evet demen olmamış. Para sorunu yok herhalde.

Çok keskin bir dönüş olmuş ben de merak ettim. Ama tek radyatörlü ekran kartı yok ki ki arkadaşın sıvı soğutmalı ekran kartı kullandığını sanmıyorum.

O servisi bir daha arayıp, neden bahsettiklerini sorsana.

Ama işlemcin tek radyatörlü ise onlarda sıkıntı bu arada, değiştirmek mantıklı ama ne kadaçacaklarını bilmeden evet demen olmamış. Para sorunu yok herhalde.

Her halukarda saçma. 2 Fanlı o fiyata ne takacaklar merak ettim. Hadi eyvallah. Fanı bozuldu diye fan satmak yerine koca sistemi değişmek? Bir olay var ama ben ayıkamadım olayı.

Ekran kartınızda sıvı soğutma gibi bir özellik bulunmamakta. Yetkili servis değil sanırım yolladığınız kişi. Muhtemelen dolandırıcılık yapıyor. Yapılan işlemin ekran kartıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Bilginize.

Yani bir de yolladığım servis teknik servis sıvı soğutma bozulmuş sizdeki sıvı soğutmanın 1 fanı vardı 2 fanlı takıcaz 3300 TL istediler yani.

RTX 2070 Super sıvı soğutma kullanımı ısınmaya neden olabilir. Ancak sıvı soğutma sistemi doğru bir şekilde kurulduysa ve çalışıyorsa, ısınma sorunu yaşanmamalıdır.

Yani bir de yolladığım servis teknik servis sıvı soğutma bozulmuş sizdeki sıvı soğutmanın 1 fanı vardı 2 fanlı takıcaz 3300 TL istediler yani.

Yetkili servis aynı zamanda.

RTX 2070 Super sıvı soğutma kullanımı ısınmaya neden olabilir? Ancak sıvı soğutma sistemi doğru bir şekilde kurulduysa ve çalışıyorsa, ısınma sorunu yaşanmamalıdır.

Yani servisin dediği doğru olabilir mi çünkü ne alakası varki sıvı soğutma vardı zaten oda işlemciye takılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı