Sıvı soğutmadan gelen ses

@Silinen üye

Bu tür sesler o soğutucu için normal, termal performans olarak memnunsan tek bahanen ses olur değiştirmek için. O da rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edebilirsin.

@Silinen üye

Bu tür sesler o soğutucu için normal, termal performans olarak memnunsan tek bahanen ses olur değiştirmek için. O da rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edebilirsin.

Peki sadece ses yani bir zararı yok.
@Silinen üye

Normal dediniz ama bir zararı yok değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye etmiyorum o şekilde kullanılmasını, ama sorun olmayacaktır.

Hocam hani kapak açıkken bu kadar geliyor kapalıyken o kadar gelmiyor onu da belirteyim.

Siz normal dediyseniz bir bildiğiniz vardır.

Arıza çıkarır mı ileriki zamanlarda yani biraz kafam karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum, sadece ses çıkarır bu tür durumlar. Performansta kayıp yoksa tek takılman gereken şey ses.

Net olarak diyebileceğim tek bir şey var: Performans kaybın yoksa kullanmaya devam edebilirsin.

ML240L V2 sıvı soğutucum var. Birebir aynı şekilde, şırıl şırıl su sesleri geliyordu; sanki içinde hava varmış gibiydi. Bu sesi nasıl düzelttim paylaşayım.

Sıvı soğutmayı kasanın ön panelinden söktüm ve kasanın üst kısmına taktım. Sanırım sesin kesilmesi için pompa kısmının aşağıda, radyatör kısmının ise yukarıda olması gerekiyor. Şu an, daha önce sürekli su sesi gelen kasadan hiç ses gelmiyor. Tamamen sessiz çalışıyor.

Bilgisayarımı uzun süre kullanmamıştım. Kullanım sırasında beni bu ses çok rahatsız etti. Sıvı soğutucum yeni olmasına rağmen tekrar değiştirmeyi düşündüm.

Umarım bu yazımı gören birilerine faydam dokunur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı