RTX 2070 Super ve i5 9600K sistem beni kaç yıl götürür?

Bende benzer soruyu sorayım 2080 ve i9'lu bir sistem 2K çözünürlük şartıyla kaç yıl götürür.

Dostum sanada aynı şeyi söyliyeyim senin PC'ye verdiğin öneme bağlı iyi bakarsan 2K fazla 3-5 sene gider 1080P zaten bayağı gider ama i9 yerine R9 alırsan daha ucuza daha uzun ömürlü bi işlemci almış olursun sadece tavsiye 4.5K 8 Core bi işlemciye sırf oyunda 20 FPS fazla veriyor diye vermek saçma 3.5K'ya R9 3900X bulabilirsin 12 Core ve uzun süre işini görür.

Bende benzer soruyu sorayım 2080 ve i9'lu bir sistem 2K çözünürlük şartıyla kaç yıl götürür.

İsterseniz yeni konu açın. Bu soruyu görmezler herhalde.

Dostum sanada aynı şeyi söyliyeyim senin PC'ye verdiğin öneme bağlı iyi bakarsan 2K fazla 3-5 sene gider 1080P zaten bayağı gider ama i9 yerine R9 alırsan daha ucuza daha uzun ömürlü bir işlemci almış olursun sadece tavsiye 4.5K 8 Core bir işlemciye sırf oyunda 20 FPS fazla veriyor diye vermek saçma 3.5K'ya R9 3900X bulabilirsin 12 Core ve uzun süre işini görür.

Ben PC'yi aldım ama 8 AY önce. Merak ettiğimden sordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı