RTX 2070 Super Ventus OC vs RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO

rigor_mortis

Femtopat
bu iki ekran kartı arasında ciddi bir fiyat farkı var. aradaki fark nedendir ve trio model tercih edilmeli midir?

Hocam her sitede farklı olabilir fiyatlar da kaç TL o kartlar? Bence Trio fiyatına 2080 ya da 2080 Super alınıyorsa o tercih edilmeli. RTX 3000 serisini de bekleyebilirsiniz.

Hocam her sitede farklı olabilir fiyatlar da kaç TL o kartlar? Bence Trio fiyatına 2080 ya da 2080 Super alınıyorsa o tercih edilmeli. RTX 3000 serisini de bekleyebilirsiniz.

Beni aydınlatabilirmisin RTX3000 serisi 2080'den daha pahalımı olacak yoksa ucuzmu.

Beni aydınlatabilirmisin RTX3000 serisi 2080'den daha pahalımı olacak yoksa ucuzmu.
Daha güçlü (2000 serisi ile arasında %40'a varan farklar olabileceği söyleniyor) olacağından dolayı daha pahalı olur diye düşnüyorum. En azından ilk etapta, sonradan kampanyalar vb. şeyler ile ucuzlaya da bilir.

ventus 4900tl. trio ise çoğu yerde stoğu yok bulabildiğim tek yerde 6000tl. bu fiyat farkına değecek bir performans farkı var mı bu kartlar arasında. 3000 serisini bekleyeceğimi sanmıyorum.

PS5 ile RTX3000 serisi ekran kart arasında gidip gelecez anlaşıldı.

Ben şu an arkadaşımın msi 2070 super ventus oc li bilgisayarını kullanıyorum. Dün 1 saat civarı Asc oddysey oynadım. Sıcaklık en fazla 71 dereceyi gördü. Kasa cooler master mb 520. Eğer sıcaklık konusunda şüpleriniz varsa gayet ideal geldi bana.

bu nasıldır?bunlar arasındaki farkları gerçekten kavrayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…