rigor_mortis
Femtopat
bu iki ekran kartı arasında ciddi bir fiyat farkı var. aradaki fark nedendir ve trio model tercih edilmeli midir?
Hocam her sitede farklı olabilir fiyatlar da kaç TL o kartlar? Bence Trio fiyatına 2080 ya da 2080 Super alınıyorsa o tercih edilmeli. RTX 3000 serisini de bekleyebilirsiniz.
Daha güçlü (2000 serisi ile arasında %40'a varan farklar olabileceği söyleniyor) olacağından dolayı daha pahalı olur diye düşnüyorum. En azından ilk etapta, sonradan kampanyalar vb. şeyler ile ucuzlaya da bilir.Beni aydınlatabilirmisin RTX3000 serisi 2080'den daha pahalımı olacak yoksa ucuzmu.
Daha güçlü (2000 serisi ile arasında %40'a varan farklar olabileceği söyleniyor) olacağından dolayı daha pahalı olur diye düşnüyorum. En azından ilk etapta, sonradan kampanyalar vb. şeyler ile ucuzlaya dabilir.
Trio yerine RTX 2080 Super daha mantıklı:
MSI GeForce RTX2080 SUPER VENTUS 8G XS OC GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX2080 SUPER VENTUS 8G XS OC GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.