RTX 2070 ve R5 2600 sistem ile R6S karakter seçme ekranında çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

TuQRuL

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2070
Anakart
b450m-s2h
İşlemci
r5 2600x
R6s oyun gayet normal açılıyor fakat maça giriyorum karakter seçme ekranında donuyor. Dün oynarken böyle bir sıkıntı yoktu. (oyun açılıyor maç başlayınca donuyor Alt Tab attıgımda siyah ekrana atıyor).

Son düzenleme:
R6s oyun gayet normal açılıyor fakat maça giriyorum karakter seçme ekranında donuyor. Dün oynarken böyle bir sıkıntı yoktu.

Hocam acaba darboğaz mı var.

Var ama oynuyordum yani ondan kaynaklı değil bence.

Görev yöneticisine gir iki tane R6 olacak ikisine de dediğimi uygula önceliği ayarlayı yükseğe çek ve benzeşmeyi ayarla var ona da tiki kapat tekrar aç ve tamam de böyle düzelir umarım benim oyuna drop giriyordu böyle çözdüm.

Görev Yöneticisi'ni açtıktan sonra ayrıntılara gireceksin yazmayı unutmuşum.

Hangi tikleri kapatayım.

Tüm işlemciler.

O zaman tamam a basılmıyor.

Yükseğe ayarladıktan sonra maça girdi harket ettim siyah oldu ekran sesler geliyor hareket ettirebiliyorum ama ekran siyah.

O zaman tamam a basılmıyor.

Yükseğe ayarladıktan sonra maça girdi harket ettim siyah oldu ekran sesler geliyor hareket ettirebiliyorum ama ekran siyah.

Kral tümüne basınca kapanıyor sonra bir daha basım acicaksin tama diyeceksin.

Kral tümüne basınca kapanıyor sonra bir daha basım acicaksin tama diyeceksin.

Siyah ekranda kalıyor.

Vulkan ile başlatınca oyunu oynayabildim ama normal başlatınca hala oynanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…