RTX 2070 ve R5 3600X sistemde darboğaz sorunu

Hocam 50 derece ve üstünden kastınız nedir detay verin lütfen. İşlemcinize Uv yapıp mhz arttırabilirsiniz. Ayrıca darboğaz yaptığını nasıl anladınız oyun içi görüntü atar mısınız gpu ve cpu kullanım yüzdelerinin.

Birazdan çekip atıcam.
Hocam 50 derece ve üstünden kastınız nedir detay verin lütfen. İşlemcinize Uv yapıp mhz arttırabilirsiniz. Ayrıca darboğaz yaptığını nasıl anladınız oyun içi görüntü atar mısınız gpu ve cpu kullanım yüzdelerinin.
video atıcam yüklediğim zaman ordan bakıp değerlendire bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun burdan bakın isterseniz.
Birazdan çekip atıcam.

video atıcam yüklediğim zaman ordan bakıp değerlendire bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bide şu sekilde birşey yaşıyorum. Yazılımsal mı yoksa donanım kaynaklı mı anlayamadım.
Hocam başlık yanlış. 3070 yazıyor ama ekran kartınız 2070. Normalde darboğaz olmaması lazım. Sıcaklıklar ne durumda belki işlemci kendini kısıtlıyor olabilir.
Vİdeo paylaştım bakabilir misiniz
Öncelikle başlık yanlış atılmış hocam. Onun haricinde sistem böyle bir sorun yaşatmaması lazım BIOS ayarlarınız düzgün yapılımı ve güncel mi? Oyun ayarlarınız nasıl? GTA biraz işlemciye daha çok ağırlık veriyor ama böyle bir problem yaşatmasının sebebini izleyerek deneyerek bulmamız lazım RAM frekanslarınız falan ne durumda işlemciye OC yapmayı denediniz mi?

Ve anakartınızın modeli nedir?
Video attım bakabilir misiniz.
Oyun içi değerler ne? O ikilinin darboğaz yapması imkansız gibi bir şey.
video paylaştım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı