RTX 2070 ve Ryzen 2700X Sistem

zakumi

Kilopat
Daha fazla  
Bu ay sonu bilgisayar toplayacağım ve topladığım bilgisayarı bizde sizlere sunarak fikirlerinizi almak istedim.

İŞLEMCİ; AMD RYZEN 2700X
ANAKART; MSI X470 GAMING PRO CARBON AC
RAM; GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT Z RGB LED DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram
EKRAN KARTI; MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G GDDR6 256Bit
SSD; SAMSUNG 512GB 970 PRO NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
GÜÇ KAYNAĞI; CORSAIR HX850 850W Yüksek Performans 80 Plus Platinum Full Modüler PSU
KASA; CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA Siyah/Sarı MidT ATX Gaming Kasa

Arkadaşlar sizden ricam bu sistemde şu parçanın yerine şunu koysak daha iyi olur şeklinde önerilerinizi bekliyorum. Bir de bir tane kesintisiz güç kaynağı on-line interactive önerisi istiyorum.

Diğer sorum ise RAM konusunda alacağım RAM'in CL14 Ryzen uyumlu versiyonu var ama bir türlü bulamadım hiç bir yerde. CL16 versiyonu ile arasında sizce ne gibi farklar olur yazarsanız sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
650W bir PSU yeterli, 850W almanıza gerek yok. O kasayı almayın. Bu sistem için düşük kalır. PSU’dan dediğin şekilde kısarak kasaya yatırmanızı öneririm. Param var derseniz, orası ayrı :) Güzel bir sistem olmuş genel olarak. RAM konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız, seçtiğiniz RAM gayet iyi.

Trident RAM'lerde uyumluluk problemi konularını çok gördüm. Onun yerine Corsair, Kingston gibi markalardan tercih etmenizi öneririm. SPEC-Alpha havalandırma olarak biraz üzebilir sizi. Önü açık bir kasa tavsiye ederim, cam da değil de ızgaralı olanlarda. Ben SPEC-01 kullanıyorum çok memnunum.

hocam bende şuan sistem topluyorum ve kasa olarak corsair spec alpha aldım görüntü olarak fln hoş ama aldığım ürünlerden sadece kasayı keşke almasaydım diyorum 9600k işlemci aldım sıvı soğutma için 280mm için uygun değilmiş.240 mm takılıyo ama oda malesef üste takılmıyomış sadece ön tarafa takılıyomuş ön tarafdaki fanlarında sökülmesi gerekiyor bilginiz olsun keşke almasaydım diyorum kullanılmamış olarak satıp cooler master mb511 alma planım var

Bu ay sonu bilgisayar toplayacağım ve topladığım bilgisayarı bizde sizlere sunarak fikirlerinizi almak istedim.

İŞLEMCİ; AMD RYZEN 2700X
ANAKART; MSI X470 GAMING PRO CARBON AC
RAM; GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT Z RGB LED DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram
EKRAN KARTI; MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G GDDR6 256Bit
SSD; SAMSUNG 512GB 970 PRO NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
GÜÇ KAYNAĞI; CORSAIR HX850 850W Yüksek Performans 80 Plus Platinum Full Modüler PSU
KASA; CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA Siyah/Sarı MidT ATX Gaming Kasa

Arkadaşlar sizden ricam bu sistemde şu parçanın yerine şunu koysak daha iyi olur şeklinde önerilerinizi bekliyorum. Bir de bir tane kesintisiz güç kaynağı on-line interactive önerisi istiyorum.

Diğer sorum ise RAM konusunda alacağım RAM'in CL14 Ryzen uyumlu versiyonu var ama bir türlü bulamadım hiç bir yerde. CL16 versiyonu ile arasında sizce ne gibi farklar olur yazarsanız sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Benim de tam almak istediğim sistem. 2K bir monitör kullanacaksınız herhalde değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı