Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Cpu girişi 4+4 sanırım. Psu çok önceden aldım. Bu sistem aklımda yoktu . Bu sisteme yeterli ise yeni psu almama gerek yok diye düşündüm.
8+4 şart mı? (bilgim olmadığı için soruyorum)
Anakartınızda 8+4 pin giriş var fakat 8 pin ile de çalışıyor sadece fazla OC yaparsanız sorun çıkarır ama ben biraz pimpirikliyimdir mesela 8+4 olmadan kullanmazdım bir de kaliteli sisteme kaliteli bir PSU alırdım PSU sadece görünen watta bakılarak alınan bir parça değil çünkü sistemi emanet ediyorsun
Bu sistemi 3 4 ay çalıştırsın yeterli benim için. Daha sonra dediğiniz gibi güzel bir psu alırım.
Benim kafama takılan 2 şey var.
Birincisi yukarıdaki ram ler ile anakart uyumlu mu değil mi nereden bakıyoruz. Msı ın sitesinde bu anakartın desteklediği ram ler mhz olarak yaziyor. Marka model vs yazmıyor ise doğru seçim yaptım.
İkincisi ise Ryzen 3900x lerde sıkıntı mı varmış. Ve baya zaman geçmesine rağmen hala stoklar da yok. Geçen n11 de 4.200 tl ye satılıyordu.
İntel İ9 3.500 TL
Ryzen 9 4.200 TL
Roller mi değişiyor ?
RAM olarak aşağıdaki mi yoksa cirucial marka olanı mı seçmeliyim.
Neden bu kadar uçurum fiyat farkı var. Performans olarak ne farkı var?
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da