RTX 2070 vs 2060 Super

Eğer aceleniz yoksa biraz daha sabretmenizi istiyorum. AMD yepyeni bir teknolojiyle Nvdia ya taş çıkarmaya geliyor. Şimdiden öne sürülen 5700XT modeli harikalar yaratmayı başarmış olup ileride pek çok farklı modelin geleceği de AMD tarafından onaylanmış durumda. 5000 serisini beklemenizi tavsiye ediyorum.

RTX 2070 biraz daha iyi bir kart. Hem de daha ucuz. Armor modelinin de soğutması fena değil. RTX Super kartlarda biraz daha iyi oturmuş gibi.

Bir videoda izlemiştim. 2070 bir tık daha güçlü fakat 2060S ray tracing konusunda kimi yerde 2070'i geçiyor.
Bana kalırsa şu anlık 2070 almak daha mantıklı. İleride değişebilir bilemem.

Birisinin yorumunu görmüştüm: 2060 Super, 2060 olması gereken kart.
Katılıyorum.

İzlediğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ikisinden de daha iyi ayrıyetten soğutma açısından 2060 fakat FPS ve VRAM olarak da 2070 ön planda ikisinden de daha ucuza bunu değerlendirebilirsiniz.
VRAM ikisininde 8gb fark yok diye biliyorum.Aslında rtx2060 serisinin zaten 6 değil 8gb olması gerekiyordu.Nvdianın tilkiliği diyelim buna.Rtx2060s daha mantıklı olabilir.

VRAM ikisininde 8gb fark yok diye biliyorum.Aslında rtx2060 serisinin zaten 6 değil 8gb olması gerekiyordu.Nvdianın tilkiliği diyelim buna.Rtx2060s daha mantıklı olabilir.
RTX 2080'de 8 GB vRAM'e sahip. Rakibi GTX 1080 Ti ise 11 GB vRAM'e. Nvidia'nın RTX 2080'e 11 GB vRAM vermesi gerekirdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı