RX 5700 XT mimarisinden dolayı RTX 2080 ve RTX 2070S arasında bir kart, yeni nesil mimariden dolayı yeni nesil oyunlarda daha iyi performans var, RTX 2070S de ise 3 milyar daha fazla transistör olduğu için daha fazla performans veriyor eski oyunlarda. 1440P'de 60 FPS altına düşmeden RTX yapmanız pek mümkün değil ayrıca, çok aceleyle çıkartılmış bir teknoloji RTX.
Bu zamana kadar hiç amd ekran kartı kullanmadım bu seri bende merak uyandırdı hem rtx kartlar ile olan fiyat farkından hemde r5 3600x ile olan uyumundan önerebileceğin 5700xt kart var mı şu anda da Asus rog strix 1070 oc ekran kartım var onu da satmayı düşünüyorum.
Ben sizin yerinizde olsam biraz daha beklerdim çünkü 4.0 teknolojisi de tam oturmadı ve kartınız hâlâ iyi iş görecek bir kart.
Yeni modellerin gelmesini beklerdim yerinizde olsam.
Ben sizin yerinizde olsam biraz daha beklerdim çünkü 4.0 teknolojisi de tam oturmadı ve kartınız hâlâ iyi iş görecek bir kart.
Yeni modellerin gelmesini beklerdim yerinizde olsam.
aslında kartı 1 sene önce aldım hala 2 sene garantisi var fakat baktığımda şu anda yanaşamıyor bile bu bahsettiğimiz kartlara bu bende biraz hayal kırıklığı yarattı ve ryzen 5 3600x alcam onla darboğaz olabilir gibi yorumlar aldım ondan dolayı bu arayışa girdim şu siteden baktığımda da uyumluluk konusunda darboğaz olur diyor.
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.
Hocam sistemi 480P kullanıyorsun herhalde ne darboğazı?
3600X tek çekirdek performansı çok daha iyi bu sayede FPS artışı sağlanır.
Bu arada o sitede veriler hatalı galiba 3600X 2080 modeli de darboğaz olmuyor gözüküyor.
Kartınız gayet iyi ayrıca OC versiyonu, 2070 alarak en fazla 50 yerine 60, 100 yerine 120 FPS arası alırsınız bence gereksiz. Yerinizde olsam sonraki seriyi beklerdim. Yine de siz bilirsiniz.
Kartınız gayet iyi ayrıca OC versiyonu, 2070 alarak en fazla 50 yerine 60, 100 yerine 120 FPS arası alırsınız bence gereksiz. Yerinizde olsam sonraki seriyi beklerdim. Yine de siz bilirsiniz.
Hocam sistemi 480P kullanıyorsun herhalde ne darboğazı?
3600X tek çekirdek performansı çok daha iyi bu sayede FPS artışı sağlanır.
Bu arada o sitede veriler hatalı galiba 3600X 2080 modeli de darboğaz olmuyor gözüküyor.