Ben uzun süredir. 5700 XT leri inceliyorum. Benim size tavsiyem MSI RX5700 XT GAMİNG modelini incelemeniz yönünde olacaktır. Hatta TECHNOPAT oyun testide yayınlandı.
Ben uzun süredir. 5700 XT leri inceliyorum. Benim size tavsiyem MSI RX5700 XT GAMİNG modelini incelemeniz yönünde olacaktır. Hatta TECHNOPAT oyun testide yayınlandı.
Baktım bunları izledim ondan kafamda oluştu normalde net bi nvidia kullanıcısıyımdır ama arkadaşlar 1070 OC varken diğer yükseltmeleri yapmanın daha mantıklı olacağını söyledi sitemim diğer mesajlarda yazıyor bakabilirsen fikrini almak isterim
Mevzu fp ise 5700xt tabiki 2070s göz kirpan bir kart hatta bazi oyunlarda daha iyi fps verdiğini bile gördüm düzinelerce video izledim bu eşleştirme hakkında ve aralarında ciddi fiyat farkı var şuan da birileri 2070s falan al demiş bende o zaman 2080 al diyim tam olsun mevzu hangisinin iyi olduğu değil para hesabi olmayan insan zaten gider alır herşeyin en iyisini mevzu burda fp ile ilgili fikir alışverişin de bulunmak..
Bu kartlarda da pci-e 4.0 desteği var mı sitelerde 3.0 yazıyor 5700xt lerde 4.0 yazıyor hep?
İncelemelere baktığım kadarıyla 5700xt 2060 super ile 2070 arasında sanırım ama fiyatı daha uygun diğerlerine göre ilk defa amd ekran kartı düşünen birisiyim bu zamana kadar hep nvidia kart kullandım