Bak sana böyle bir sistem önerebilirim. İşlemciyi istersen 3600 yapabilirsin. Ekran kartı RTX2060 gücünde.

Dosya Ekleri

• 15606914281364013106267079342829.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 71
1080P'de kullanacaksan şimdi 8000TL'lik sistem alıp 5 yıl kullanmak yerine 4500TL'lik sistemi iki buçuk yıl kullan. Hem eski sistemini satıp da yenilersin, değer kaybı az olur.
Sat al sat al mantığı bana hiç uymuyor Tavsiyeniz için teşekkürler.
Dediklerinize katılıyorum en az RTX 2070 düşüncem var zaten."RTX Super" serisi ile RTX 2080'lerin fiyatları düşerse onları da aktif olarak düşünüyorum.

-Şuan ki sistemimde SSD bulunmuyor,bu konuda öneriniz var mı acaba?(Marka ve model)
-Ve 600W+80 bir PSU yeterli gelir mi acaba düşündüğüm sisteme?(Elimde olduğu için soruyorum)

Son düzenleme:
Elimizdeki sistemle birlikte aldiysaniz PSU'yu yeni bir tane alin. Zamanla verimliligi duser PSUlarin.

Elimizdeki sistemle birlikte aldiysaniz PSU'yu yeni bir tane alin. Zamanla verimliligi duser PSUlarin.
Eski sistemden sonra aldım biraz idare etse yeter zaten sonra PSU da değiştiririm diye düşünüyorum.

Evet yeterli olur. 2080 alacaksanız 1080P için 9700K ya da dengi almanız iyi olur.

Evet yeterli olur. 2080 alacaksanız 1080P için 9700K ya da dengi almanız iyi olur.
SSD olarak Crucial mi yoska Samsung Evo serisi mi önerirsiniz? (NVM2 seri SSD le oyun performansında ciddi etkileri oluyor mu?yoksa Evo 860'lar ideal mi?)

SSD olarak Crucial mi yoska Samsung Evo serisi mi önerirsiniz? (NVM2 seri SSD le oyun performansında ciddi etkileri oluyor mu?yoksa Evo 860'lar ideal mi?)
SSD konusunda tartışmasız en iyi marka Samsung, bence almışken Samsung alın. SSD önemli bir parça. Oyunlar için M.2 almanıza gerek yok yalnız, oyunlarda hiçbir katkısı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…