RTX 2070S Gaming X Trio 5100 TL'ye alınır mı?

Makaleler
1
N11 indirimleriyle 5100 TL’ye denk geliyor. Almak için bütçeyi bayağı bir zorlayacağız. Çok iyi bir fiyat olduğunu biliyorum. Yine de sormak istedim. Bütçeyi zorlamayı göze alarak alınır mı?

N11 indirimleriyle 5100 TL’ye denk geliyor. Almak için bütçeyi bayağı bir zorlayacağız. Çok iyi bir fiyat olduğunu biliyorum. Yine de sormak istedim. Bütçeyi zorlamayı göze alarak alınır mı?
Fiyat indirimli. Kaçırmayın derim.

Alınır, özellikle şu anki kur durumuna göre kaçırılmaması gereken bir fırsat.

İtopya'da, RX 6800 XT 5100 TL'ye satışa sunulacak gibi gözüküyor.

Eğer gerçekse RX 6800 XT beklerdim.

Alınır. Gayet yeterli soğutması var 3. fan kendini belli edecektir.

Almaya değer. 2080 Super ile 3070 arasında yüzde 25'lik bir fark var. + Olarak RTX 3000 serisinin oyundan atma problemlerinin çözdülmediğini de ele alırsak, kesinlikle o fiyattan güzel bir model 2070S almak mantıklı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

AMD ekran kartı alınmaz.

Sebebiniz nedir mantıklı bir sebep söyleyin ben RX 5700XT kullanıyorum ve ne ısınma problemim var ne de yazılımsal bir hata 3500TL verdiğim kartla 5000TL olan RTX 2070S ile neredeyse aynı performansı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…