RTX 2070S Gaming X Trio 5100 TL'ye alınır mı?

N11 indirimleriyle 5100 TL’ye denk geliyor. Almak için bütçeyi bayağı bir zorlayacağız. Çok iyi bir fiyat olduğunu biliyorum. Yine de sormak istedim. Bütçeyi zorlamayı göze alarak alınır mı?
Eğer İstanbulda yaşıyorsanız buna da bakılabilir.

Sebebiniz nedir mantıklı bir sebep söyleyin ben RX 5700XT kullanıyorum ve ne ısınma problemim var ne de yazılımsal bir hata 3500TL verdiğim kartla 5000TL olan RTX 2070S ile neredeyse aynı performansı alıyorum.

Hocam RX 5700XT sende sorun çıkarmadı diye sorunsuz bir kart olmuyor. Birçok kişide çok fazla sorun çıkardı. Hâlâ çıkarmaya devam ediyor. Şansın varsa sorun çıkmıyor.

Sebebiniz nedir mantıklı bir sebep söyleyin ben RX 5700XT kullanıyorum ve ne ısınma problemim var ne de yazılımsal bir hata 3500TL verdiğim kartla 5000TL olan RTX 2070S ile neredeyse aynı performansı alıyorum.

En önemli sebebi mavi ekran hatalarına AMD'nin aylardır çözüm bulamaması. Düşünsene NVIDIA veya AMDya da farklı 50 tane marka olduğunu düşün. Bir markanın grafik kartı var bunun hangi model olduğunun önemi yok sürekli yeni sürücüler çıkartıyor firma ama hiç kimse yani en azından anlayan hiç kimse bu sürücüleri kurmak istemiyor sürekli WHQL sürüm kullanıyorlar. Çünkü koskoca firma ve o firmada çalışan yüzlerce profesyonal yazılımcı bir haltı halledemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı