RTX 2070S Gaming X Trio vs RTX 2070S Work The Frames

Sercan hocam ben de steamden iletişime geçmek isterim.

Şu an Steam kullanmıyorum ama herhangi bir sorun olursa burda ya da konu açarsın orda cevaplarım. Bekleyip beklememe konusunda da iyi düşün çünkü teknoloji yerinde durmuyor. Yeni bileşenleri beklersin 8 ay sonra daha yenileri çıkar. İlk çıktıklarında pahalı olacaktır. Teknolojiye yetişilmiyor.

Şu an Steam kullanmıyorum ama herhangi bir sorun olursa burda ya da konu açarsın orda cevaplarım. Bekleyip beklememe konusunda da iyi düşün çünkü teknoloji yerinde durmuyor. Yeni bileşenleri beklersin 8 ay sonra daha yenileri çıkar. İlk çıktıklarında pahalı olacaktır. Teknolojiye yetişilmiyor.
Arkadaşın da sorusu üzerinden sorayım. Kendimi zorlarsam GALAX 2070 Super WTF alabilirim. Bir yanım gerek yok bin liraya nitro+ al diyor. Çünkü şu an problemsiz bir kart neredeyse ve performansı çok iyi. Diğer yanım şu an 1060 kullanıcısı olarak Nvidia mı alsan tekrar diyor.

Arkadaşın da sorusu üzerinden sorayım. Kendimi zorlarsam GALAX 2070 Super WTF alabilirim. Bir yanım gerek yok bin liraya nitro+ al diyor. Çünkü şu an problemsiz bir kart neredeyse ve performansı çok iyi. Diğer yanım şu an 1060 kullanıcısı olarak Nvidia mı alsan tekrar diyor.
Bütçenizi zorlamadan 2 fanlı bir 2070S alabilirsiniz.Kasanızın hava akışı iyiyse ısınan kronik sorunlu 2070S modeli bilmiyorum.

Sizin için uygunsa en sade seçim 2070s gigabyte Windforce bence. Galaxlara da bakabilirsiniz ama sanırım stokta değil henüz. 10 20 dolar daha ucuz olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı