RTX 2070S model tavsiyesi

Nvidia: Aynen kardeşim benim.

Neden gereksiz olsun? Geçerli bir sebep var mıdır?

Bazı noktalarda nvidia da öneririm ama bu nokta o nokta değil . 1000 skor farkı için 1500-2000 TL kar edebilir arkadaş.Ha o dediğiniz siyah ekran sürücü sorunları falan siz hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum.Bilgisayar alırken bütçeyi doğru yönetmek diye birşey var . Bütçem varsa alayım demek değil 2000 lira fazla verip daha iyi bir işlemci alabilir.Sonuçta Op bilgisayar toplamıyor arkadaş RTX 2080 Ti alacağım dese sesimi çıkarmam ama tercih sorgulanabilir bir noktada yorum istemiş bende yorum yaptım bu kadar basit.
 
@volkanswat Asıl siz hangi çağda yaşıyorsunuz? Gidip araştırmak bu kadar zor olmamalı. Kaldı ki bunu savunan tek kişi ben değilim. Aha da buyurun:
WattMan hatasina cozum - Technopat Sosyal

Bakın bakalım kimler yazmış konuya. Siz sorun yaşamadınız diye tamamen sorunsuz olmuyor. AMD kartlarda saç baş yolan da var, sorunsuzca kullanan da. Gelip 5700 XT tavsiye edebilirsiniz, eyvallah ama siz gelip 2070S gereksiz diyorsunuz. Evet, Nvidia da akılsız zaten boşu boşuna bu kartı çıkartıyor. RTX teknolojisi var, çok daha sorunsuz ve serin çalışıyor, sürücüler problemsiz, kart daha stabil, daha az güç tüketiyor.

Performans olarak AMD kartların aşağı kalır yanı yok evet ama siz gidip kendiniz kullanıyorsunuz diye abuk subuk 2070S gereksiz diyemezsiniz. Almıyorsan almazsın olur biter, senin almaman o kartı gereksiz yapmıyor. Ekran kartı alırken de sadece ''aaa aynı FPS, o zaman fazla para vermeye gerek yok'' demeyi bırakalım artık. Nvidia'nın F/P kart çıkartalım diye bir iddiası yok. AMD işlemcilere verdiği önemi ekran kartına da verse bunları konuşmazdık.

Ayrıca arkadaş 2070S için model tavsiyesi istemiş, siz gelip 5700XT al diyorsunuz. Ne alaka?
 
Ya da bu kartı önerir misiniz?
Evet öneririm, hem görünümü hem de sıcaklık değerleri ile oldukça iyi bir kart.
Alternatif olarak bütçe yetiyorsa ROG Strix veya Aorus alınabilir.
Yatmiyorsa da Galax EX White, Palit JetStream gibi modellere de bakabilirsiniz.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sistemime 970 Evo Plus alacağım zaten 16 3600 RAM'de var.
Sadece AMD'den kurtulmak istiyorum 5700XT MSI Gaming X var ısı değeleri ve performansından memnunum ama Driver sorunu yüzünden midemi bulandırdı. Galax 2070S WTF Galax RTX2070 WTF modeline galiba gideceğim :D.
Arkadaşlar ASUS RTX 2070 Super OC Edition modelini aldım fiyatı uyguna geldi.
Anakartı da B550'ye Update yaptım.
İnşallah utandırmaz alırken de söyledim ısınma sorunu olursa getiririm diye :D.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı