RTX 2070S R5 3600 Sistem Fortnite'de Kasıyor

DM255555

Hectopat
Daha fazla  
Fortnite dışında her oyun oynatan bir sistem Fortnite oynarken kasıyor 1x16 GB RAM vardı herkes Dual Channel yapmalısın dedi 16 daha ekledim. Bir şey değişmedi ve bu sorun nasıl çözülür? Fortnite'ın yazılımsal sorunu olsa benim mahalledeki RX 570 8 GB RAM PC'de kasmadan oynatan internet kafe var. Fortnite oynamak için neredeyse oraya gidecektim aklıma kapalı olduğu geldi.
Sistem parçaları:
ASUS Dual RTX2070S 8 GB EVO.
AMD Ryzen 5 3600.
ASUS Prime B450M-K anakart.
16x2 3200 MHz DDR4 CL16 RAM.
Sıvı soğutma.
Xigmatek overtake kasa.

Her şey güncel tüm driverlar, Windows vs.

Zaten bilgisayar ile bir problem olsa tüm oyunlarda olurdu ama cidden ilginç umarım @Recep Baltaş abimiz yardımcı olabilir.
Ne kadar güncel? Format denediniz mi hiç ya da oyunu silip yüklemeyi? GeForce Experience ile hızlı kurulum yapan bir arkadaşımda bir dosyanın yüklenememesinden kaynaklı 2 ay oyun oynayamadı. Girdiği oyunlar ya çok kasıyordu ya da görüntü gidiyordu. Sonrasında ddu ile her şeyi silip tekrar kurduk sıfırdan. O zaman düzeldi. BIOS güncel mi? Chipsetler güncel mi? Ram kaç MHz'de çalışıyor? OverClock denediniz mi? Denediyseniz değişim gözlediniz mi? Ramleri çıkartmayı yerini değiştirmeyi denediniz mi? BIOS pilini çıkartıp bekleyip takmayı denediniz mi? Biliyorum belki yazdıklarımın yarısı bu durum için bir halta yaramaz bilgiler ama insan neyin neyden kaynaklanacağını bilemiyor bazen. Son olarak ekran kartının güç kablolarında bir sıkıntı kopukluk temassızlık var mı bakabilirsiniz.

Ne kadar güncel? Format denediniz mi hiç ya da oyunu silip yüklemeyi? GeForce Experience ile hızlı kurulum yapan bir arkadaşımda bir dosyanın yüklenememesinden kaynaklı 2 ay oyun oynayamadı. Girdiği oyunlar ya çok kasıyordu ya da görüntü gidiyordu. Sonrasında DDU ile her şeyi silip tekrar kurduk sıfırdan. O zaman düzeldi. BIOS güncel mi? Chipsetler güncel mi? RAM kaç MHz'de çalışıyor? OverClock denediniz mi? Denediyseniz değişim gözlediniz mi? RAM'leri çıkartmayı yerini değiştirmeyi denediniz mi? BIOS pilini çıkartıp bekleyip takmayı denediniz mi? Biliyorum belki yazdıklarımın yarısı bu durum için bir halta yaramaz bilgiler ama insan neyin neden kaynaklanacağını bilemiyor bazen. Son olarak ekran kartının güç kablolarında bir sıkıntı kopukluk temassızlık var mı bakabilirsiniz?

Sadece Fortnite'ta olduğu için oyunla alakalı %95.

Sadece Fortnite'ta olduğu için oyunla alakalı %95.
Dünya üzerindeki herkeste var mı ki bu sorun da Fortnite'la alakalı olsun? Belki de DirectX dosyaları yanlış indiğinden kaynaklı bir sorun yaşıyor bilemeyiz. Oyunu silip yeniden kurması bir çözüm olabilir bu tip bir hata için.
İyi bir internetin varsa GeForce Now da oyna Premium alırsan yıllık PC kaldırmadığı oyunları da oynarsın.
Kızgın atmak istemiyorum. Adam sisteme milyarlarca para baymış. Bir de adam akıllı stabilitesi olmayan bir bulut sunucusuna dolarlarca para mı dökecek? Saçmalamayın lütfen. O zaman sisteme ne gerek vardı ki? 1000TL'lik ikinci el bir laptop ve iyi bir internet neyine yetmiyordu? Ayrıca siz GeForce Now ile oynadığınız FPS oyunlarını bilgisayardaki kadar akıcı oynadığınızı mı zannediyorsunuz? Öyleyse kesinlikle akıcı olmadığını söyleyeyim. Kasarmış hissiyatı oluyordu ben CS:GO oynarken.

Dünya üzerindeki herkeste var mı ki bu sorun da Fortnite'la alakalı olsun? Belki de DirectX dosyaları yanlış indiğinden kaynaklı bir sorun yaşıyor bilemeyiz. Oyunu silip yeniden kurması bir çözüm olabilir bu tip bir hata için.

Kızgın atmak istemiyorum. Adam sisteme milyarlarca para baymış. Bir de adam akıllı stabilitesi olmayan bir bulut sunucusuna dolarlarca para mı dökecek? Saçmalamayın lütfen. O zaman sisteme ne gerek vardı ki? 1000TL'lik ikinci el bir laptop ve iyi bir internet neyine yetmiyordu? Ayrıca siz GeForce Now ile oynadığınız FPS oyunlarını bilgisayardaki kadar akıcı oynadığınızı mı zannediyorsunuz? Öyleyse kesinlikle akıcı olmadığını söyleyeyim. Kasarmış hissiyatı oluyordu ben CS:GO oynarken.

Attığım ayarları denesin bir önce olmazsa çözüm aramaya devam ederiz.

Özür dilerim amacım sadece yardım etmek aklıma ilk gelen şey buydu.

Özür dilerim amacım sadece yardım etmek aklıma ilk gelen şey buydu.
Bir insan özür dileyince acaba fazla mı yüklendim diyerek vicdan azabı çekiyorum. Moralim daha çok bozuluyor. Tabi ki fikrinizi paylaşmakta özgürsünüz ama kim olursa olsun o kadar para verdikten sonra bulut oyun servisine para vermek istemeyecektir.

Bir insan özür dileyince acaba fazla mı yüklendim diyerek vicdan azabı çekiyorum. Moralim daha çok bozuluyor. Tabi ki fikrinizi paylaşmakta özgürsünüz ama kim olursa olsun o kadar para verdikten sonra bulut oyun servisine para vermek istemeyecektir.

Arkadaş optimize edici program kursun en kolayı bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı