RTX 2070S ve R5 R7 işlemciler için B450 çipset anakart önerisi

Bütçe
Maximum 850 ve biraz üstüne çıkılabilir

aziz bugra ergun

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Duyduğuma göre B450 chipset Ryzen 5000 destegi gelecekmiş.
Ben de bir B450 chipset anakart alacağım. R5 5600X ve R7 yeni nesil desteklesin, bir de 2070 Super desteklesin yeter. OC ile pek işim olmaz ama ileride küçük bir OC deneyebilir.
RGB, Wi-Fi gibi özelliklerde ihtiyacım yok, M.2 SSD yuvası yeter. Ne önerirsiniz acaba?
Genelde TUF öneriyorlar bu bütçe ile ya da Pro4.

Merhabalar.
Duyduğuma göre B450 chipset Ryzen 5000 destegi gelecekmiş.
Ben de bir B450 chipset anakart alacağım. R5 5600X ve R7 yeni nesil desteklesin, bir de 2070 Super desteklesin yeter. OC ile pek işim olmaz ama ileride küçük bir OC deneyebilir.
RGB, Wi-Fi gibi özelliklerde ihtiyacım yok, M.2 SSD yuvası yeter. Ne önerirsiniz acaba?
Genelde TUF öneriyorlar bu bütçe ile ya da Pro4.
B450 pro.

Ben b450m s2h kullanıyorum 2070 super ve m2 ssd takılı, ancak dediğiniz işlemci serisi hakkında bir şey diyemeyeceğim bilgim yok.

Hocam link atar mısınz. Bu arada daha düşük bütçe ile bu parçaları besleyebilen bir ankarat varsa onu da söleyin lütfen.

Yazdım ama(850 olabilir max
Buyurun:

Buyurun:

Ustam bende üzülüyordum ucuz diye kazıklanıcam sandım
Buyurun:

Peki bu Tomahawk kaç USB destekliyor dahili USB'si kaç tane kızmayın bende baktımda fakrlı gözüküyor kaç USB girişi vardır acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı