RTX 2070s video oynatamama

furkanmeric

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, ASUS ROG RTX 2070 Super Advanced modelini kullanıyorum, dün en ufak bir problem yokken bugün PC'yi açtığımdan beri kafayı yemiş durumda. YouTube üzerinden veya PC de mevcut olan herhangi bir videoyu başlattığımda yarım saniye kadar oynayıp duruyor ve devam etmiyor. Keza oyunlarda ise FPS normal değerlere vurup bir anda 5-10 gibi değerlere düşüyor(düzenli aralıklarla) bunlara ek olarak TeamSpeak kulaklığımı görmüyor ses giriş çıkışı kesildi. Windows'dan da ses alamıyorum. Kart sürücüsünü ve Windows'u güncelledim reset attım güç planlarını resetledim antivirüs bastım NVIDIA Denetim Masası ayarlarına kadar her şeyi sıfırladım ama sonuç hala aynı. Veee son olarak da masaüstü arka planım 2 ekranda da simsiyah oldu şu an yazarken. (bir geri gelip sonra tekrar siyah oldu 3-4 dk içinde şimdi hala siyah) sizde sorun ne olabilir? 1 yıldır ilk kez böyle bir sorunla karşılaşıyorum. PC'yi ağırlıkla iş için kullanıyorum bu yüzden pazartesi gününe sorunu çözmem gerek. Emin olduğunuz bir çözüm varsa lütfen yazın, muhtemelen sizler okurken ben formata başlamış olacağım, iyi günler dilerim herkese.

Sistem donanımı tam liste;

CPU: AMD Ryzen 7 3800X.

GPU: ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super Advanced Edition.

RAM: 2x16 GB Corsair Vengeance CL16 3200MHz.

Mainboard: Gigabyte X570 ud.

HDD: Seagate Barracuda 1 TB.

SSD: James Donkey 512 GB.

PSU: Cougar cgr-bxm 700W 80+ Bronze.

onerileriniz icin tesekkur ederim arkadaslar suan sifirlaniyor pc. bittiginde tekrar burayi guncelleyecegim. @WhyMeBro @ChessMaster @ChessMaster
Sorun şimdilik çözülmüş gibi görünüyor önceki saçma hatalar şuan yok. driverları kuruyorum şuanda tek tek.
James Donkey SSD? Sağlığına bakıp hız testi yapar mısınız? Belki SSD kaynaklı olabilir. Technopat Sosyal'e hoşgeldiniz.
disk sağlığı %99 çıktı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı