RTX 2080 FPS düşmesi

okaliptusyapra

Femtopat
Daha fazla  
i7 7700, RTX2080 ve 16 GB RAM var elimde ama son Windows 10 Update ve anakart Update ve CMD ile CPU 100 kullanıldığı için kod tavsiyesi denedim. Bunlardan beri FPS düşmesi yiyorum CS'de ve bugün Cyberpunk çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Virüs tarattım temizlettim görev yöneticisinde, disk de CPU 100'de 50 kullanılıyor.
fps drop yiyorum hep
Çoğu oyunda yapıyor.
i7 7700, RTX2080 ve 16 GB RAM var elimde ama son Windows 10 Update ve anakart Update ve CMD ile CPU 100 kullanıldığı için kod tavsiyesi denedim. Bunlardan beri FPS düşmesi yiyorum CS'de ve bugün Cyberpunk çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Virüs tarattım temizlettim görev yöneticisinde, disk de CPU 100'de 50 kullanılıyor.

Çoğu oyunda yapıyor.
PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000
PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT yazdığım kod buydu

Son düzenleme:
Birincisi işlemcin ekran kartını doyuramıyor. İkincisi yeni nesil bir virüs kapmış olabilir onları tarama programları anlayamıyor. İkisine de dikkat et. İkincisi daha muhtemel. Aynısı bende de oluyordu sıfırladım ve düzeldi. Sen de dene istersen. İyi günler.

Son düzenleme:
Birincisi işlemcin ekran kartını doyuramıyor. İkincisi yeni nesil bir virüs kapmış olabilir onları tarama programları anlayamıyor. İkisine de dikkat et. İkincisi daha muhtemel. Aynısı bende de oluyordu sıfırladım ve düzeldi. Sen de dene istersen. İyi günler.

3 aydır böyle kullanıyorum, daha yeni oldu ve sıfırlayamam. Ders notlarım vs var.

CPU bir süredir 40 derecede çalışıyordu, ondan mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onedrive'a yedekleyebilirsin. Ayrıca darboğaz yapabilir 1080p'de oynuyorsan. Bunların dışında kullandığın kod sıkıntılı olabilir.
FPS düşmesi yiyorum hep
Çoğu oyunda yapıyor.

PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000
PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT yazdığım kod buydu

Bu arada Driver'da sorun varsa DDU yardımıyla eski Driver'a geçebilirsin. Bunu söylemeyi unutmuşum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı