RTX 2080 güncelleme sonrası FPS düşüşü

Arkadaşlar eski driveri kurdum sorun çözülmedi. Görev yöneticisinde gözüme bir şey çarptı. İstemci sunucu çalışma zamanı işlemi denen program aşırı gpu kullanıyor. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Görevi sonlandır diyorum erişim engellendi hatası çıkıyor. Dosya konumuna gidince windowsun dosyalarına gidiyor. Eskiden bu sorunum yoktu.

Başlangıçta çalışacak olan programların olduğu listesin fotorafını atabilir misiniz?
15719436658655368266510497997950.jpg

Arkadaşlar eski driveri kurdum sorun çözülmedi. Görev yöneticisinde gözüme bir şey çarptı. İstemci sunucu çalışma zamanı işlemi denen program aşırı gpu kullanıyor. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Görevi sonlandır diyorum erişim engellendi hatası çıkıyor. Dosya konumuna gidince windowsun dosyalarına gidiyor. Eskiden bu sorunum yoktu.
Eski sürüyücü DDU ile silip mi yüklediniz yoksa program ekle ve kaldır aracılığı ile mi sildiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı