RTX 2080 + i7 7700K monitör tavsiyesi

Farklarını site olarak attım, dikkat etmemişsin. MS olayını profesyonel değilsen anlamazsın. Bu kart ile 1080P kullanmak mantıklı değil. 1080P monitör alacaksan, 2060 Super senin için yeterli. Attığın ASUS monitör TN panel kullanıyor, kesinlikle önermem.

Yani AOC'yi mi önerirsin TN panel iyi değil mi?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Belirttiğim sistemime monitör almayı düşünüyorum. Aklımda 2 monitör var bütçeme uygun olan.
ASUS 27 1.cisi bu.

AOC 31,5 2.cisi bu

Aklıma takılan diğer bir soru ise ASUS marka olan monitörde G-Sync var. Diğer üründe yok FreeSync ile aynı işi görür mü açıkçası AOC gönlüme taht kurdu 144 Hz değeri var ASUS'un ise 165 Hz 0.5 ms çok bir fark olur mu? Çok kararsızım açıkçası tavsiyelerinizi bekliyorum.
AOC olan 2K ve VA panelli bir monitör. Asus ise 1080P ve daha soluk görüntü veren TN panele sahip.

Tek amacın CS:GO gibi rekabetçi oyunlarsa Asus alınabilir ama onun dışında AOC çok daha iyidir. Bir de sistemin 1080P için darboğaz yapacaktır o yüzden 2K monitör alman o sistem için daha iyi olur.

Attığım monitörü öneririm. AOC 31, 5 inç çok büyük. Tekrar söylüyorum, 1080P monitör alacaksan 2080 almana gerek yok, para israfı olur. 2060 Super düşünebilirsin.

2080 almayacağım zaten şu anda olan sistemim bu. Özellikle büyük ve kavisli istiyorum o yüzden o modeli çok beğendim görünüşte ASUS'un özellikleri fazla ama TN panel nedir bilmiyorum ama iyi değil diyorsun o yüzden ASUS'u eledim.

TN paneller performans odaklı çalışır. Yani renk doygunluğuna önem vermez, sadece performansa bakar. TN panel genel olarak önerilmez. Attığım ViewSonic monitör çok kaliteli. Boyut ve çözünürlük açısından yeterli.

Cevaplarınız için çok teşekkürler 31, 5 olan monitörü seçeceğim büyük ihtimalle ASUS'un 400'dü parlaklığı AOC'nin 300 ama dediğin gibi VA panelin rengi daha iyidir değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı