@caTwonX
Sisteminin tüketimi yaklaşık 440W. PSU ise 648W veriyor. PSU, yaklaşık %70 kapasiteyle çalışacak. Dediğim gibi besleme konusunda hiçbir sıkıntı çıkmaz fakat o PSU'nun fan sistemini deneyimlemediğim için, 700-750W bir PSU seçsen, kafan ileriye dönük olarak daha rahat olur görüşündeyim.
Benim sana tavsiyem şu PSU olur:
High Power Super GD 750W 14cm Fan 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı High Power Super GD 750W 80+ Gold ile Sisteminizi İhtiyacı olan Güç ile Besleyin! High Power Super GD 750W 80+ Gold ile Sisteminizi İhtiyacı olan Güç ile Besleyin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan High Power; 750W'...
Fazlası var, eksiği yok. Fanı 14 cm. Diğeri 12cm ve bu, fiyat olarak daha uygun. Ek olarak aynı Gold sertifikasına sahipler ve tam modüler.
İşi bilen diğer arkadaşlar da onaylayacaktır. Bunun 850W olan modelini kullanıyorum ve Overclock yapıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.
Bütün özellikleri ve teknik verileri kıyaslarsan, eksiği olmadığını görebilirsin. Hatta 850W modeli bile, vermeyi düşündüğün fiyattan daha az:
High Power Super GD 850W 14cm Fan 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı High Power Super GD 850W 80+ Gold ile Sisteminizi İhtiyacı olan Güç ile Besleyin! High Power Super GD 850W 80+ Gold ile Sisteminizi İhtiyacı olan Güç ile Besleyin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan High Power; 850W'...
High Power birçok firmaya hem kişisel hem de endüstriyel kullanım için PSU üreten, güvenilir bir firma.
Bundan önceki kullandığım PSU Seasonic'ti. Şu an High Power ile hiçbir eksiklik ve sıkıntı yaşamıyorum. Tavsiye ederim.