RTX 2080 PSU önerisi

Ekran kartı olarak bunları öneririm performansları hemen hemen aynı hatta 2070 Super yer yer daha iyi Ray Tracing işleyebiliyor.
Ve soğutması çok daha iyi olur.

Aradaki farka istersen elindeki anakartı, işlemciyi ya da PSU yükseltirken kullanırsın.

Ekran kartı olarak bunları öneririm performansları hemen hemen aynı hatta 2070 Super yer yer daha iyi Ray Tracing işleyebiliyor.
Ve soğutması çok daha iyi olur.

Aradaki farka istersen elindeki anakartı, işlemciyi ya da PSU yükseltirken kullanırsın.
Bende tam bunlara bakıyordum. :D

Asus Dual GeForce RTX 2070 Super Evo 8GB 256Bit GDDR6 PCI-E Fiyatı

Bu kart ile attıklarınız arasında fiyat farkı dışında fps farkı varmıdır ?

FPS farkı 1-2 bile olmaz ancak soğutma farkı var.
Kasa hava akışın iyi ise sorun olmaz.
Hava akışı güzel bir kasa önerebilirmisin hepsiburadadan reyis müsaitsen. Ama çok pahalı olmasın :D
FPS farkı 1-2 bile olmaz ancak soğutma farkı var.
Kasa hava akışın iyi ise sorun olmaz.
RTX 2070S için 650W PSU öneriyorlar 650W PSU 4K ultra ayarlarda bir oyunda sorun çıkartmaz değilmi ?

Bütçeyi aşarım diyorsan 300-400TL farkla ;

Aşamam diyorsan ;

3600X alırsan HDD almana 200-300TL kadar kalıyor. Hesaplayıp alabilirsin :) .

Cooler Master MB511 650W 80+.
Ryzen 3600X.
1TB HDD.

Anakart 3700X için zorlanabilir.

Bütçeyi aşarım diyorsan 300-400TL farkla ;

Aşamam diyorsan ;

3600X alırsan HDD almana 200-300TL kadar kalıyor. Hesaplayıp alabilirsin :) .
Elimde bulunan anakartı çok uzun zamandır kullanıyorum 2 el satın almıştım. AB350M Gaming 3 Gigabyte.

İşlemci soket kilit mandalı kırık, soketi elim ile kitliyorum 2 kez işlemci değişimi yaptım satip başka almıştım hiç sorun yaşamadım, Ryzen 3700x taksam kullanamazmıyım ? veya 3600x

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı