R6, Escape From Tarkov, LOL gibi takım halinde girilen oyunlarda oyun yüklenme süresi HDD'de çok uzun sürüyor. Dolayısıyla siz beklerken diğer oyuncuları da bekletiyorsunuz. R6'da bu yüzden şikayetten ban yemişliğim var. (Escape From Tarkov'da oyun yüklenene kadar haritadan kaçış süresi ilerliyor.) Keza RDR2'de de loading ekranları çok uzun sürüyor. Beklerken oyundan soğuyabiliyor insan. O yüzden direk yüksek kapasiteli SSD kullanmak daha mantıklı.
Topladığım sistemde Samsung 860 QVO yerine aynı fiyata 1TB XPG SX6000 PRO seçilebilir.
@alperendrs
Açıkça yazsaydın ilk mesajına monitörde gerekiyor diye insanlar da ona göre sistem tavsiyesinde bulunurdu. Ben sadece kasa için o kadar bütçeniz var sandım.
@alperendrs
Açıkça yazsaydın ilk mesajına monitörde gerekiyor diye insanlar da ona göre sistem tavsiyesinde bulunurdu. Ben sadece kasa için o kadar bütçeniz var sandım.
Arkadaslar bir PC toplayacağım. ya Ryzen 5 3600, RTX2080 GAMING X Trio ve MSI B450 Tomahawk ya da RTX2070 Super Gaming X Trio, i9 9900K ve Gigabyte Z390 D alacağım. Hangisini onerirsiniz? Toplam butce 12.000 TL.
Dark'ın o kasası diğer bileşenleri gibi değildir. Forumda aratıp bakabilirsiniz.
Ayrıca High Power markası Thermaltake gibi büyük markalara PSU üreten bir firmadır. PSU sektörünün öncülerindendir.
Önerdiğim model sizin önerdiğiniz kasanın PSU'sundan daha kalitedir. Dark'ın kasasındaki 4 tane ARGB fan ve kontrolcü de ekstrası.
Arkadaslar bir PC toplayacağım. ya Ryzen 5 3600, RTX2080 GAMING X Trio ve MSI B450 Tomahawk ya da RTX2070 Super Gaming X Trio, i9 9900K ve Gigabyte Z390 D alacağım. Hangisini onerirsiniz? Toplam butce 12.000 TL.